• سه‌شنبه / ۱۵ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404071509629
  • خبرنگار : 71658

کوهنوردان گرفتارشده در «اورست» تخلیه می‌شوند

کوهنوردان گرفتارشده در «اورست» تخلیه می‌شوند

منابع محلی امروز (سه‌شنبه) اعلام کردند بیش از ۲۰۰ کوهنورد که در نزدیکی جبهه شرقی کوه اورست در تبت به دلیل برف سنگین و کولاک گرفتار شده بودند، در حال تخلیه هستند.

به گزارش ایسنا، یک شاهد عینی که مجاز به صحبت با رسانه‌ها در این مورد نبود و نخواست نامش فاش شود، گفت که تخلیه از روز گذشته (دوشنبه) آغاز شده و باید تا امروز تکمیل شود.

با این حال دولت منطقه‌ای تبت هیچ اظهار نظری در مورد تخلیه منطقه نداشته است.

پیش از این، حدود ۳۵۰ کوهنورد دیگر که در دره دورافتاده «کارما» در تبت گرفتار کولاک شده بودند، توسط امدادگران محلی به مکان امنی هدایت شده بودند.

به گزارش «شبکه خبری سنگاپوری CNA»، «اریک ون»، ۴۱ ساله که روز یکشنبه از دره خارج شد، گفت: ما احتمالا حدود ۱۸ یا ۱۹ کیلومتر پیاده‌روی کردیم که بیشتر آن از میان برف سنگین بود.

اورست با ارتفاع ۸۸۴۸ متر، بلندترین کوه جهان است و هر ساله هزاران کوهنورد از سراسر جهان را به خود جذب می‌کند. سمت تبتی (شمالی) معمولا توسط کوهنوردان چینی ترجیح داده می‌شود، در حالی که سمت نپالی (جنوبی) مسیر محبوب‌تری برای گردشگران بین‌المللی است. ماه اکتبر اغلب به عنوان فصل مناسبی برای صعود در نظر گرفته می‌شود، زیرا آب و هوا عموما خشک و پایدار است.

با این حال تغییرات آب و هوایی اخیر منجر به افزایش حوادث غیرمنتظره مانند طوفان‌برف، کولاک و سیلاب‌ در هیمالیا شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha