• سه‌شنبه / ۱۵ مهر ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404071509956
  • خبرنگار : 71381

بسته خبری ایسنا از اخبار رئیس‌جمهور در ۲۴ ساعت گذشته

بسته خبری ایسنا از اخبار رئیس‌جمهور در ۲۴ ساعت گذشته

این بسته خبری به طور خاص به فعالیت‌های رئیس‌جمهور از ساعت ۱۸ روز ۱۴ مهر تا ساعت ۱۸ روز سه‌شنبه، ۱۵ مهر ۱۴۰۴ تعلق دارد. هدف این گزارش، تجمیع و دسته‌بندی اطلاعات و اخبار دقیق مرتبط با اقدامات رئیس‌جمهور است تا دسترسی راحت‌تری برای مخاطبان فراهم شود.

به گزارش ایسنا،‌ این بسته به عنوان یک منبع کارآمد و منظم، شامل آخرین اخبار، تصاویر، گزارش‌ها و تحلیل‌های مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور می‌باشد. با ما همراه باشید تا از فعالیت‌های رئیس‌جمهور مطلع شوید.

گزارش اخبار مرتبط با فعالیت‌های کابینه دولت چهاردهم در ۲۴ ساعت گذشته را هم می توانید اینجا بخوانید.
 

فرهنگ ایرانیان ریشه در همیاری و کمک به یکدیگر دارد

«رویداد روز ملی روستا و عشایر» با حضور رئیس‌جمهور در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما برگزار شد.

مسعود پزشکیان در بخشی از اظهارات خود در این مراسم با اشاره به اینکه تمامی اقوام ایرانی تلاش می‌کنند، مشکلات را همراه با یکدیگر برطرف کنند، گفت: حضور کارآفرینان، تولیدکنندگان و فناوران در رویداد روز ملی روستا و عشایر، نمادی از ایران است، چرا که کشور ما با همه سلایق و قومیت‌های متنوع خود به همه ایرانیان تعلق دارد.

وی با بیان اینکه فرهنگ ایرانیان ریشه در همیاری و کمک به یکدیگر دارد، افزود: در تلاش هستیم تا مشکلات برطرف شوند و با روندی که وجود دارد به امید خدا با مشارکت شما اقوام و آحاد ملت ایران معضلات حل خواهند شد.

افتتاح بیش از ۱۰۰۰ پروژه عمرانی دهیاری‌های کرمان به‌صورت برخط توسط رئیس‌جمهور

همچنین ۱۰۷۱ پروژه عمرانی دهیاری‌های استان کرمان هم‌زمان با روز ملی روستا و عشایر، با دستور رئیس‌جمهور به‌صورت برخط افتتاح شد.

مراسم افتتاح نمادین این طرح‌ها در روستای حاجی‌آباد بخش مرکزی شهرستان کرمان برگزار شد و رئیس‌جمهور ضمن صدور فرمان آغاز بهره‌برداری از پروژه‌ها، از تمبر یادبود روز ملی روستا و عشایر نیز رونمایی کرد.

 گزارش تصویری رویداد ملی «روز روستا و عشایر» را می توانید اینجا ببینید.

بسته خبری ایسنا از اخبار رئیس‌جمهور در ۲۴ ساعت گذشته

از کمک بخش خصوصی برای اصلاحات اقتصادی استقبال و حمایت می‌کنیم

رئیس دولت چهاردهم با جمعی از اعضای اتاق بازرگانی ایران دیدار کرد.

پزشکیان با تشریح برخی اقدامات و سیاست‌های اصلاحی دولت در عرصه اقتصاد گفت: از همراهی و کمک بخش خصوصی برای اصلاحات اقتصادی استقبال و حمایت می‌کنیم.

وی از برخی تخصیص‌های ارزی انتقاد و خاطرنشان کرد: عده‌ای با ارتباط و رابطه‌بازی ارز دریافت می‌کنند، در حالی که بسیاری از تولیدکنندگان واقعی نتوانسته‌اند ارز بگیرند و این روش‌ها به خصوص در شرایط فعلی درست نیست؛ ما از همکاری و کمک بخش خصوصی برای اصلاحات در این زمینه استقبال و حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha