چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ | ۱۲:۵۰
مسئول عقیدتی سیاسی ارتش: تسخیر لانه جاسوسی نقطه عطفی در مقابله با نفوذ آمریکا بود

مسئول عقیدتی سیاسی ارتش: تسخیر لانه جاسوسی نقطه عطفی در مقابله با نفوذ آمریکا بود

تهران (ایسنا) - مسئول عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اینکه تسخیر لانه جاسوسی نقطه عطفی در مقابله با نفوذ آمریکا بود، گفت: ملت ایران با ایستادگی در برابر مداخلات آمریکا، اجازه نداد سلطه این کشور بر سرنوشت ایران دوباره برقرار شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسینی چهارشنبه در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در جوار آستان مقدس امامزاده جعفر بن موسی‌الکاظم(ع) شهرستان پیشوا با اشاره به پیامدهای تسخیر لانه جاسوسی در سال ۱۳۵۸ این رویداد را نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد: با تسخیر لانه جاسوسی، مسیر سلطه آمریکا بر سرنوشت ملت ایران پایان یافت و تلاش‌های بعدی این کشور برای بازگشت به نفوذ و مداخله گذشته با مقاومت مردم مواجه شد.

وی شکسته شدن هیمنه آمریکا در افکار عمومی جهان را از دیگر پیامدهای این رویداد برشمرد و افزود: تسخیر لانه جاسوسی نشان داد آمریکا آن قدرت شکست‌ناپذیری نیست که خود را به جهان معرفی می‌کند و این اقدام در شکل‌گیری جریان‌های مقاومت در دیگر نقاط جهان نیز تأثیرگذار بود.

محمدحسینی با اشاره به سه واقعه تاریخی ۱۳ آبان، شامل تبعید امام خمینی(ره) در سال ۱۳۴۳، شهادت دانش‌آموزان در سال ۱۳۵۷ و تسخیر سفارت آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام در سال ۱۳۵۸، اظهار کرد: این حوادث پیامدهای مهمی برای انقلاب اسلامی، ملت ایران و جریان‌های آزادی‌خواه جهان به همراه داشته است.

کودتای ۲۸ مرداد، ریشه تاریخی مخالفت ملت ایران با آمریکا

مسئول عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تشریح پیشینه مخالفت ملت ایران با سیاست‌های آمریکا، به کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ علیه دولت دکتر محمد مصدق اشاره کرد و گفت: دشمنی ملت ایران با آمریکا به دوران پیش از انقلاب بازمی‌گردد؛ زمانی که این کشور با دخالت در امور داخلی ایران، علیه دولت مردمی مصدق کودتا کرد.

وی، حمایت آمریکا از رژیم بعث عراق در جنگ تحمیلی، مداخلات مستقیم این کشور و نقش آن در حوادث و درگیری‌های اخیر را از دیگر دلایل مخالفت ملت ایران با سیاست‌های واشنگتن دانست و با اشاره به شهادت فرماندهان، مردم و دانش‌آموزان میناب، بر ضرورت پاسداشت خون شهدا تأکید کرد.

معلمان، نسل جدید را با آرمان‌های انقلاب آشنا می‌کنند

محمدحسینی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره امام شهید، شهدای انقلاب اسلامی و به‌ویژه شهدای شهرستان پیشوا این شهرستان را از مناطق پیشگام در نهضت انقلاب اسلامی دانست و گفت: مردم پیشوا با قیام خود پیام انقلاب را به دیگر نقاط کشور رساندند و نام این منطقه را در تاریخ مبارزات ملت ایران ماندگار کردند.

وی با گرامیداشت یاد شهدای دانش‌آموز به‌ویژه شهدای مدرسه میناب و شهید حسین فهمیده از نقش معلمان در انتقال مفاهیم و آرمان‌های انقلاب به نسل جدید قدردانی کرد و افزود: معلمان با تربیت آگاهانه و بصیرت‌افزایی، دانش‌آموزان را برای ادامه مسیر انقلاب و شهدا آماده می‌کنند.

مسئول عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تحولات سیاسی آمریکا و شکست حزب جمهوری‌خواه در برابر حزب دموکرات، این تحول را از نشانه‌های تغییر در معادلات سیاسی آمریکا دانست و آن را به مقاومت ملت ایران و حضور مردم در صحنه مرتبط دانست.

وی در پایان با قدردانی از حضور مردم، دانش‌آموزان، فرهنگیان و مسئولان لشکری و کشوری در راهپیمایی ۱۳ آبان پیشوا، بر ضرورت حفظ وحدت، هوشیاری و استمرار ایستادگی در برابر فشارهای خارجی تأکید کرد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها