• چهارشنبه / ۱۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404071610534
  • خبرنگار : 50225

پیش‌بینی شرجی و گرد و خاک برای خوزستان

پیش‌بینی شرجی و گرد و خاک برای خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی افزایش رطوبت و برخاستن گرد و خاک موقتی در استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، نشان‌دهنده تداوم  استقرار جریان‌های جنوبی و افزایش رطوبت و وقوع پدیده مه یا مه رقیق  تا اواسط روز جمعه ۱۸ مهر در سواحل، مناطق جنوبی، مناطق مرکزی و بخش‌هایی از مناطق غربی و شمالی استان خوزستان است.

وی افزود: از اواسط روز جمعه با تغییر سوی جریان‌ها، از میزان رطوبت کاسته خواهد شد. همچنین از اواسط جمعه تا اواخر شنبه، وزش باد در مناطق غربی، جنوبی و تا حدود مرکزی به صورت متوسط همراه با تندباد لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود. بنابراین برخاستن گرد و خاک موقتی نیز در این مناطق دور از انتظار نیست. دما تا روز شنبه ۱۹ مهر بین سه تا چهار درجه کاهش می‌یابد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته رامشیر با ۴۲.۴ و ایذه با ۱۳.۳ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۱.۳ و ۲۰.۵ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha