• چهارشنبه / ۱۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404071610734
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

امام جمعه کرمانشاه:

اقتدار امروز ایران ثمره تلاش دانشمندان متعهد است

اقتدار امروز ایران ثمره تلاش دانشمندان متعهد است

ایسنا/کرمانشاه نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه آینده از آنِ ملتی است که بر استقلال و دانش تکیه کند، گفت: اقتدار امروز ایران ثمره تلاش بی وقفه دانشمندان متعهد است.

حجت‌الاسلام و المسلمین غفوری در دیدار با رئیس بنیاد نخبگان و جمعی از نخبگان استان، با بیان اینکه استعداد، هوش، درک و سلامتی لطف الهی است، گفت: این الطاف الهی نیاز به شکرگزاری دارد و شکرگزاری آن در وهله نخست، همان بهره‌گیری درست از این نعمت‌هاست.

غفوری افزود: شما با تلاش و استفاده از استعداد، توان، جوانی و سلامت، به مراتب علمی خوبی رسیده‌اید که جای تقدیر دارد. ادامه این شکرگزاری آن است که این مراتب علمی و توانمندی‌ها در خدمت مردم، کشور و جامعه قرار گیرد تا منشأ برکت و آثار مثبت برای همه باشد.

وی تصریح کرد: حتی اگر موانعی وجود داشته باشد، تکلیف الهی از دوش انسان برداشته نمی‌شود. کسی نمی‌تواند به‌دلیل عدم همکاری یا استقبال دیگران از انجام وظیفه خود شانه خالی کند، زیرا در پیشگاه خدای متعال این عذر پذیرفته نیست.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با تأکید بر اینکه نخبگان بزرگ با زحمت و تلاش فراوان به مراتب علمی بالا رسیده‌اند، اظهار کرد: شرایط برای آنان آسان نبوده است. به همین جهت باید بزرگان علمی زندگی خود را برای نسل جوان بازگو کنند تا آنان بدانند مسیر موفقیت همیشه هموار نبوده است.

غفوری ادامه داد: مرور زندگینامه بزرگان علم در کشور و جهان نشان می‌دهد که اغلب آنان با مشکلات فراوان مواجه بوده‌اند، اما لحظه‌ای در انجام وظیفه و رسیدن به هدف متعالی خود تردید نکرده‌اند. همین تلاش خستگی‌ناپذیر در برابر موانع، آنان را به موفقیت رسانده است.

امام‌جمعه کرمانشاه در ادامه با مقایسه نظام مقدس جمهوری اسلامی با دنیای سرمایه‌داری گفت: در نظام سرمایه‌داری، علم در خدمت افزایش سرمایه است، اما در کشور ما نخبگانی که با ایمان می‌مانند و برای مردم و آینده کشور خود تلاش می‌کنند، عبادتی بزرگ انجام می‌دهند که پاداش آن در پیشگاه خدای متعال از بسیاری عبادات بیشتر است.

وی با بیان اینکه خدمات نخبگان، علما، دانشمندان و اساتید که گاه سرنوشت جامعه را تغییر می‌دهد، با عبادت فردی قابل مقایسه نیست، گفت: این تلاش‌ها علاوه بر افتخار دنیوی، برای آخرت انسان نیز مایه سربلندی است. دانشمندان شهید کشور که به‌دست رژیم صهیونیستی ترور شدند، با ماندن در کشور به اقتدار ملی دست یافتند و کاری کردند که دنیا در برابر ایران سر تعظیم فرود آورد.

 غفوری با اشاره به نقش تعیین‌کننده دانشمندان در پیشرفت کشور، تصریح کرد: اگر وجود این نخبگان و تلاش شبانه‌روزی‌شان نبود، کشور در برابر تحریم‌های فلج‌کننده به این اقتدار نمی‌رسید. مطالعه زندگی این بزرگان نشان می‌دهد که با دلسوزی و مجاهدت، استقلال علمی و فنی ایران را رقم زدند و این خدمت را نمی‌توان با هیچ عبادتی مقایسه کرد.

خدمت به ملت و دین، مقدس‌ترین و ماندگارترین مسیر زندگی است

نماینده ولی‌فقیه در استان افزود: قداست در خدمت صادقانه به ملت و کشور نهفته است؛ خدمتی که هم عبادت است، هم افتخار دنیوی و هم پاداش اخروی دارد. حتی آنان که در خارج از کشور به ایران خدمت کرده‌اند نیز مأجورند، زیرا مهم آن است که انسان در هر جای دنیا هدف متعالی خود را فراموش نکند و برای پیشرفت کشور و ملت عزیزش بکوشد.

وی تأکید کرد: به فضل خدا آینده از آنِ این ملت است که با تفکر استقلال‌طلبانه و آزادی‌خواهانه بر پای خود ایستاده و دانشمندانش موتور پیشران آن شده‌اند تا ایران در زمره چند کشور برتر علمی جهان قرار گیرد. هیچ ثروتی در دنیا با این افتخار ملی قابل مقایسه نیست.

امام‌جمعه کرمانشاه با بیان اینکه موفقیت نخبگان در شرایط دشوار نشانه لطف و عنایت الهی است، افزود: راه باز است و کار شدنی است و خداوند قطعاً یاری‌گر کسانی است که در مسیر خدمت به مردم و اعتلای کشور گام برمی‌دارند. ثمرات این تلاش‌ها ماندگار و اثرگذار خواهد بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری امام جمعه کرمانشاه در روز چهارشنبه ۱۶ مهر، غفوری خاطرنشان کرد: عمر به‌سرعت می‌گذرد و انسان زمانی لذت واقعی را می‌برد که پس از سال‌ها به گذشته خود نگاه کند و ببیند سراسر خدمت، افتخار و سربلندی بوده است. چنین انسانی در پیشگاه خدای متعال و در برابر مردم و شهدا سرافراز است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha