• پنجشنبه / ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404071711044
  • خبرنگار : 50046

اجرای طرح «ایران، یاران جوان» با همکاری جهاددانشگاهی و اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی

اجرای طرح «ایران، یاران جوان» با همکاری جهاددانشگاهی و اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی طرح ملی «ایران، یاران جوان» با هدف تقویت همدلی، همکاری و کمک به هم‌وطنان توسط جوانان داوطلب، با همکاری جهاددانشگاهی خراسان شمالی و اداره کل ورزش و جوانان استان در حال اجرا است.

این طرح در قالب شبکه «ایران یاران جوان» با هدف سامان‌دهی فعالیت‌های داوطلبانه و ایجاد هم‌افزایی میان جوانان، سازمان‌های مردم‌نهاد و نهادهای فعال در حوزه جوانان در حال اجراست.

در این طرح، علاقه‌مندان می‌توانند در قالب کمیته‌های تخصصی از جمله تشکیلات، فرهنگی و اجتماعی، سلامت، امداد و نجات، مالی و پشتیبانی، رسانه و افکار عمومی، خدمات عمومی، روابط بین‌نهادی و فناوری اطلاعات به فعالیت بپردازند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی خراسان شمالی در روز پنج شنبه ۱۷ مهر، همچنین، متقاضیان برای عضویت در شبکه ایران یاران جوان استان و بهره‌مندی از تخفیف‌ها و مزایای ویژه می‌توانند از طریق سامانه javanplus.ir نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

اجرای این طرح با همکاری اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی و جهاددانشگاهی استان به‌عنوان بازوی علمی، فرهنگی و اجتماعی در حوزه جوانان دنبال می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha