• پنجشنبه / ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404071711063
  • خبرنگار : 71588

حملات هوایی اشغالگران به غزه در پی اعلام توافق آتش‌بس

حملات هوایی اشغالگران به غزه در پی اعلام توافق آتش‌بس

سازمان دفاع مدنی غزه امروز (پنجشنبه) اعلام کرد که چندین حمله به این منطقه پس از اعلام توافق میان جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و رژیم صهیونیستی بر سر آتش‌بس انجام شده است.

به گزارش ایسنا، محمد المغیر، مسئؤول سازمان دفاع مدنی غزه امروز (پنجشنبه) خاطرنشان کرد که پس از اعلام توافق میان رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت اسلامی حماس برای اجرای مرحله نخست طرح صلح غزه، چندین حمله هوایی به این منطقه تحت محاصره انجام شده است.

خبرگزاری فرانسه به نقل از محمد المغیر گزارش داد: «از زمان اعلام توافق بر سر چارچوب آتش‌بس پیشنهادی در غزه در شب گذشته، چندین انفجار، به ویژه در مناطقی از شمال غزه، گزارش شده است.»

از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌های ساکن غزه هشدار داده است که به بخش شمالی نوار غزه بازنگردند. طبق گفته ارتش رژیم صهیونیستی، منطقه شمال غزه هنوز یک منطقه جنگی خطرناک محسوب می‌شود.

در همین رابطه، آویخای ادرعی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی با انتشار پستی در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) گفت: «نیروهای ارتش اسرائیل هنوز شهر غزه را تحت محاصره خود، جایی که بازگشت به آنجا بسیار خطرناک است.»

وی در ادامه افزود: «برای امنیت خود، از بازگشت به شمال یا نزدیک شدن به مناطقی که نیروهای ارتش اسرائیل در هر کجای نوار غزه مستقر و در حال فعالیت هستند، از جمله در جنوب و شرق نوار، تا زمان صدور دستورالعمل‌های رسمی، ممانعت کنید.»

پیش از این، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتشار بیانیه‌ای از دستیابی به توافقی برای پایان جنگ با رژیم صهیونیستی خبر داد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، شامگاه چهارشنبه به وقت محلی در پی مذاکرات میان حماس و اسرائیل در شرم‌الشیخ مصر گفت: با افتخار اعلام می‌کنم که اسرائیل و حماس هر دو مرحله اول طرح صلح ما را امضا کرده‌اند. این به آن معناست که همه گروگان‌ها (اسرا) به‌زودی آزاد خواهند شد و اسرائیل به‌عنوان اولین گام‌ها به‌سوی صلحی قدرتمند، پایدار و همیشگی، نیروهای خود را تا خطی توافق‌شده عقب خواهد کشید. همه طرف‌ها به‌طور عادلانه مورد رفتار قرار خواهند گرفت.

رئیس جمهوری آمریکا افزود: این روزی بزرگ برای جهان عرب و اسلام، اسرائیل، تمامی کشورهای همسایه و ایالات متحده آمریکا است. ما همچنین از میانجی‌گران قطر، مصر و ترکیه که با ما همکاری کردند تا این رویداد تاریخی و بی‌سابقه به وقوع بپیوندد، تشکر می‌کنیم. خوشا به حال صلح‌آفرینان!

ترامپ اعلام کرده که ممکن است در روزهای آینده به مصر سفر کند تا از مذاکرات جاری حمایت کند. او همچنین گفته است که یکشنبه به فلسطین اشغالی میرود.

در همین حال، مقام‌های قطری اعلام کرده‌اند تمامی مفاد و مکانیسم‌های اجرایی مرحله اول توافق شامل پایان جنگ، آزادسازی زندانیان صهیونیست، تبادل اسرا و ورود کمک‌های انسانی نهایی شده است.

این توافق در حالی اعلام می‌شود که جنگ غزه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شده و تاکنون بیش از ۶۷ هزار فلسطینی به شهادت رسیده و بیش از ۱۶۹ هزار نفر زخمی شده‌اند. 

در همین رابطه وبگاه آکسیوس نیز به نقل از یک مقام آمریکایی اعلام کرده که جنگ در غزه پایان یافته و آزادی اسیران ۷۲ ساعت پس از تصویب توافق توسط کابینه رژیم صهیونیستی انجام می‌شود.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی نیز از دونالد ترامپ و تیمش برای بازگرداندن اسرای اسرائیلی تشکر کرده و گفته: فردا جلسه‌ کابینه برای تصویب توافق و بازگرداندن تمامی اسرای اسرائیلی برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۱:۴۵

اینا همش دروغه که اسراییل آتش بس کرده. اون فقط میخاد اسرای خودشو تحویل بگیره و بعد دوباره شروع کنه این کاملن مشخصه ساختگیه