به گزارش ایسنا، «گادی آیزنکوت» رئیس اسبق ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی و نیز عضو سابق شورای جنگ درباره طرح ترامپ در ارتباط با جنگ غزه و نیز پاسخ مثبت حماس به این طرح گفت: این آخرین فرصت است تا ما «گروگانها» (اسرا) را به خانههایشان برگردانیم حتی اگر لازمه این کار گرفتن تصمیمهای سخت باشد.
پیش از این، دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا تهدید کرده بود حماس باید سریعا درباره توافق آتشبس غزه اقدام کند، در غیر این صورت «همه چیز از دست خواهد رفت».
ترامپ شامگاه شنبه در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «از اینکه اسرائیل موقتا بمباران را متوقف کرده تا به آزادی اسرا و تکمیل توافق صلح فرصتی داده شود، قدردانی میکنم.»
این تهدیدات در حالی ا ست که منابع عبری میگویند هیاتهایی از رژیم صهیونیستی و جنبش حماس برای انجام توافقات نهایی راهی قاهره شدند.
منابع مذکور همچنین گفت هیئت مذاکرهکننده رژیم صهیونیستی به ریاست رون دِرمر وزیر امور راهبردی قرار است با مقامات آمریکایی، از جمله «ویتکاف» و «کوشنر»، دیدار کند.
به گفته این منبع، روند مذاکرات چند روز به طول خواهد انجامید نه چند هفته، و دونالد ترامپ برای رسیدن سریعتر طرفین به توافق فشار وارد میکند.
همزمان روزنامه والاستریت ژورنال به نقل از مسئولان آگاه آمریکایی و عرب گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بهزودی «استیو ویتکاف»، فرستاده ویژه آمریکا و «جارد کوشنر»، داماد یهودی خود را این هفته برای کمک به پایان دادن به توافق صلح و آتش بس در غزه راهی غرب آسیا خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات