• دوشنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۴ / ۰۷:۲۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404072113256
  • خبرنگار : 71460

کارلوس ناسار: نقره به من نمی‌آید!/ کمی شور و شوق به حریفان ایرانی دادم

کارلوس ناسار: نقره به من نمی‌آید!/ کمی شور و شوق به حریفان ایرانی دادم

ستاره ۲۱ ساله وزنه‌برداری بلغارستان، با وجود شکست در حرکت یک‌ضرب، در حرکت دوضرب درخشید و برای سومین بار قهرمان جهان شد. او که حالا صاحب یک طلای المپیک و سه عنوان جهانی است، گفت: "ترجیح می‌دهم مدال نگیرم تا نقره بگیرم!"

به گزارش ایسنا، کارلوس ناسار برای سومین بار توانست عنوان قهرمانی جهان را به دست بیاورد تا در ۲۱ سالگی یک افتخار بزرگ دیگر را کسب کرده باشد. ناسار در حرکت یک ضرب چهارم شد و به دو وزنه بردار جوان ایران باخت ولی توانست در دوضرب خودش را نشان دهد و ضمن کسب مدال طلا، در مجموع نیز طلا کسب کند. 

او در صحبت‌هایی درباره قهرمانی در نروژ گفت: وقتی می‌گویند که من موفق نمی‌شوم، آن موقع بیشترین انگیزه را دارم. عملکرد من در یک ضرب باعث شد تا رقیبانم احساس کنند که می توانند طلا بگیرند و امیدوار باشند. حقیقت این است که ترجیح می‌دادم اصلا مدال نگیرم تا اینکه نقره بگیرم. نقره به من نمی‌آید. من سال گذشته در یک‌ضرب قهرمان شدم اما ظاهراً این بار تصمیم گرفتم کمی شور و شوق رقابت را بین حریفانم ایجاد کنم!

ناسار در بخش بعدی صحبت هایش گفت: این یکی از ارزشمندترین عناوین من است. بسیاری از مردم انتظار داشتند که من مدال طلا را بگیرم. من آنها را برای لحظه‌ای به شک انداختم، اما مقاومت کردم و به هدفم رسیدم.  

دستاوردهای کارلوس ناسار

ناسار تنها با ۲۱ سال سن، یک مدال طلای المپیک، ۳ عنوان قهرمانی جهان و ۳ عنوان قهرمانی اروپا را در کارنامه دارد. ایوان ایوانوف، سرمربی سابق تیم ملی ایران ۴ عنوان قهرمانی و یانکو روسف ۵ عنوان قهرمانی دارند و به نظر می‌رسد ناسار به راحتی به این رکوردها برسد.

میلکو گئورگیف مربی این وزنه بردار درباره ناکامی او در یک ضرب گفت: این اتفاق برای همه از جمله کارلوس، غافلگیرکننده بود. او انتظار نداشت دو بار وزنه ناموفق بزند. کارلوس یک مسابقه‌دهنده باتجربه است، هیچ تردیدی نداشت، اما این اتفاق برای خودش هم عجیب بود. همه ما بعد از این اتفاق ترسیده بودیم و خوشبختانه او در حرکات دو ضرب توانست قدرت بالایش را نشان دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha