• شنبه / ۱۹ مهر ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404071912193
  • خبرنگار : 71516

نماینده حزب‌الله خواستار برخورد جدی با تهدیدات رژیم صهیونیستی شد

نماینده حزب‌الله خواستار برخورد جدی با تهدیدات رژیم صهیونیستی شد

نماینده فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان از دولت این کشور خواست موضع خود را بازیابی کرده و با جدیت با تهدیدات رژیم صهیونیستی برخورد کند.

به گزارش ایسنا، «علی فیاض» نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان گفت: هیچ منطق ملی یا اخلاقی نمی‌تواند تغییر توازن قدرت با دشمن را بهانه‌ای برای تسلیم شدن یا کوتاه آمدن در برابر حقوق حاکمیتی لبنان قرار دهد. رها کردن کارت‌های قدرت غیر قابل قبول است و نباید تحت هرگونه توجیهی از حقوق خود کوتاه آمد.

وی گفت: دولت لبنان از طریق بسیج ابزارهای دیپلماتیک و سیاسی و فعال کردن ارتباطات بین‌المللی باید در موضع خود بازنگری کرده و تعامل جدی با تهدیدات اسرائیل داشته باشد. قبل از پایبندی دشمن به آتش‌بس و عقب‌نشینی آن از اراضی لبنان و آزادی اسرا و بازگشت ساکنان به روستاهایشان، نباید بحث درباره هیچ‌گونه پرونده‌ای صورت گیرد.

طبق گزارش المنار، علی فیاض گفت: دشمن اسرائیلی در روزهای گذشته علیه غیرنظامیان لبنانی تجاوزات خود را تشدید کرده است. احتمالا این رویکرد متجاوزانه در دوره آتی نیز ادامه خواهد داشت. تمام منطقه در یک مرحله تغییر خطرناک قرار دارد که ایجاب می‌کند لبنانی‌ها عرصه داخلی را آرام کرده و از افزایش سطح دودستگی و تنش خودداری کنند چرا که خطر اصلی که لبنان را تهدید می‌کند خطر اسرائیل است نه خطر اختلافات داخلی یا پرونده‌های حاشیه‌ای.

فیاض نسبت به ادامه دودستگی داخلی که موجب تضعیف موضع ملی در مقابله با تجاوز می‌شود و مسیر بهبود اقتصادی و اجتماعی را به تاخیر می‌اندازد، هشدار داد و خواهان یکپارچه‌سازی تلاش‌های رسمی و مردمی برای مقابله با دشمن و تثبیت عوامل پایداری شد.

علی فیاض گفت: وظیفه ملی و اخلاقی ایجاب می‌کند که مقامات سطح توجهشان به افراد آسیب‌دیده را افزایش دهند و همگی باید برای آرام کردن عرصه داخلی و ترجیح دادن منافع ملی تلاش کنند و تنش‌های رسانه‌ای و سیاسی را متوقف کنند چرا که وحدت داخلی پشتیبان واقعی در مقابله با تجاوز اسرائیل و حفظ حاکمیت لبنان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha