• یکشنبه / ۲۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404072012724
  • خبرنگار : 50649

احداث ورزشگاه چندمنظوره بانوان در شهر صدرا کلید می‌خورد

احداث ورزشگاه چندمنظوره بانوان در شهر صدرا کلید می‌خورد

ایسنا/فارس عضو شورای اسلامی شهر صدرا از اختصاص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای احداث ورزشگاه چندمنظوره ویژه بانوان در این شهر خبر داد.

روح‌الله شجاعیان‌ امروز یکشنبه ۲۰ مهر در نشست شورای شهر صدرا با اشاره به برگزاری جلسه مشترک با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس گفت: با همکاری دکتر پاپری زارعی، زمینه تأمین اعتبار احداث یک مجموعه ورزشی ویژه بانوان در صدرا فراهم شد و مقرر است این پروژه با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان اجرایی شود.

وی با بیان اینکه هماهنگی‌های لازم با شرکت عمران شهر جدید صدرا انجام گرفته است، افزود: بر اساس توافق صورت‌گرفته، اداره‌کل ورزش و جوانان استان درخواست تخصیص زمین را به شرکت عمران ارائه خواهد کرد تا مراحل اداری واگذاری زمین در اسرع وقت آغاز شود.

شجاعیان یادآور شد: ساخت ورزشگاه اختصاصی بانوان از خواسته‌های اصلی کمیسیون بانوان شورای شهر بود که از سال گذشته در دستور کار قرار داشت و خوشبختانه با پیگیری‌های مستمر، به مرحله اجرا نزدیک شده است.

عضو شورای شهر صدرا همچنین از همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان برای تأمین هزینه‌های احداث زورخانه در این شهر خبر داد و گفت: این سازمان آمادگی خود را برای مشارکت در اجرای این پروژه ورزشی نیز اعلام کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توسعه فضاهای آموزشی در شهر صدرا اظهار کرد: تاکنون عملیات ساخت دو مدرسه جدید در این شهر آغاز شده و دو مدرسه دیگر نیز هرکدام با اعتباری معادل ۲۰ میلیارد تومان از آبان‌ماه وارد مرحله اجرا خواهند شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha