• یکشنبه / ۲۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۰
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404072012846
  • خبرنگار : 71649

تعدادی از اعضای شورای شهر مطرح کردند

لزوم مقابله با افزایش سرقت‌های خیابانی و ساماندهی سد معبر وانتی‌ها در پایتخت

لزوم مقابله با افزایش سرقت‌های خیابانی و ساماندهی سد معبر وانتی‌ها در پایتخت

تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران پس از ارائه گزارش فرمانده انتظامی تهران بزرگ در صحن شورا، خواستار مقابله پلیس با افزایش موبایل‌قاپی و سرقت‌های خیابانی، ساماندهی متکدیان در چهارراه‌ها و ساماندهی سد معبر وانتی‌ها شدند و از پلیس برای تلاشش جهت ایجاد آرامش در پایتخت تقدیر کردند.

به گزارش ایسنا، مهدی پیرهادی امروز (یکشنبه) پس از ارائه گزارش سردار محمدیان فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با ارائه تذکری اظهار کرد: سرقت‌های موبایل و کیف‌قاپی در خیابان‌ها امنیت روحی و روانی شهروندان را تحت تاثیر قرار داده است. مردم حتی هنگام پاسخ به تماس تلفنی دچار استرس می‌شوند و نگران سرقت وسایل شخصی خود هستند.

وی با اشاره به موضوع متکدیان در سطح شهر تهران افزود: متکدیانی که در چهارراه‌ها حضور دارند نیز برای مردم ایجاد ناراحتی و مزاحمت می‌کنند. بعضاً شاهد هستیم که این افراد با رفتارهای نامناسب، زندگی شهروندان را تحت تاثیر قرار می‌دهند. همکاری شهرداری و پلیس در این زمینه می‌تواند اقدامی موثر باشد.

در ادامه پرویز سروری نائب رئیس شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: کار تعاملی در مدیریت شهری بسیار موثر است و اثراتش کاهش معتادان متجاهر و آسیب‌های اجتماعی است؛ پلیس باید در عین اقتدار مهربان هم باشد. دشمن به دنبال این است پلیس ما مقتدر نباشد اما پلیس همیشه تلاش کرده شهر آرامی داشته باشیم.

همچنین سیدمحمد آقامیری دیگر عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: هر هفته و هر ماه خبرهایی درباره شهادت نیروهای انتظامی را می‌شنویم؛ امنیتمان را مدیون آن‌ها هستیم اما قدردان نیستیم.

وی با ارائه تذکراتی درباره مسائل شهری گفت: در دیدارهای مردمی در مساجد مردم از سگ گردانی در پارک‌ها گلایه دارند و خواستار رسیدگی پلیس در این خصوص هستیم. همچنین موضوع سدمعبر خصوصا سد معبر وانتی‌ها صدای مردم را در آورده است؛ مکان‌هایشان کاملا مشخص است اما به ساماندهی یا جمع آوری آن‌ها رسیدگی نمی‌شود.

سردار محمدیان فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پایان پاسخ داد: بخشی از تذکرات دغدغه ما نیز هست، اما این هنوز دغدغه‌ای برای برخی از مسئولان نشده است؛ برای فرهنگ سازی برای موتورسیکلت‌ها می‌توانیم توسعه پارک‌های ترافیکی و ایمنی را مدنظر قرار دهیم و باید همه دستگاه‌ها از جمله صدا و سیما پای کار بیایند و فرهنگ سازی صورت بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha