• سه‌شنبه / ۲۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404072214285
  • خبرنگار : 50037

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تأکید کرد:

ضرورت ایجاد اتحادیه سراسری سیب‌زمینی در همدان

ضرورت ایجاد اتحادیه سراسری سیب‌زمینی در همدان

ایسنا/همدان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان بر ضرورت تشکیل اتحادیه سراسری سیب‌زمینی در همدان به منظور انسجام دو چندان در کار تاکید کرد.

رضا بهراملو سه‌شنبه ۲۲ مهر در جلسه هم‌اندیشی سیب‌زمینی کاران شهرستان بهار با تاکید بر ضرورت تبدیل استان همدان به قطب ماندگار ملی سیب‌زمینی، اظهار کرد: باید فکر کنیم که چگونه شهرستان بهار و همدان را در تولید سیب‌زمینی در یک قرن دیگر ماندگار کنیم، حتی اگر در آینده با چالش‌هایی مانند کم‌آبی روبرو شویم.

وی با تأکید بر لزوم ساختارسازی بهتر تعاونی‌ها، تصریح کرد: تشکیل اتحادیه سراسری سیب‌زمینی استان برای انسجام دو چندان کارها ضروری خواهد بود.

بهراملو خاطرنشان کرد: کسب رتبه نخست کشوری کشاورزی استان یه عنوان یک اعتبار ملی برای دومین سال پیاپی، سطح نگاه‌ها به کشاورزی استان را تغییر داده و باید برای ماندگاری در این سطح تلاش کنیم .

وی با اشاره به نقش نخبگان تولید و کشاورزان نمونه، گفت: باید از دانش عملی کشاورزانی که رتبه اول کشوری در شناسایی نمونه‌های ملی را کسب کرده‌اند، در کنار دانش دانشگاهی بهره ببریم.

بهراملو همچنین با اشاره به دغدغه‌های کشاورزان درباره هزینه‌های نگهداری در سردخانه‌ها، خواستار شفافیت و تعدیل قیمت‌ها شد و بیان کرد: با تشکیل «انجمن سردخانه‌داران» مشکلات مطرح و یک نفر مسئول در هر شرکت به عنوان «ادمین سامانه جامع اموال» تعیین شود تا ورود و خروج‌ها به صورت هفتگی یا روزانه ثبت شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان تصریح کرد: مقرر شود ظرف یک هفته قیمت خدمات سردخانه‌ها تعدیل شده و به گونه‌ای باشد که مورد قبول تولیدکننده باشد، چرا که افزایش هزینه‌های سردخانه، حمل و نقل و انرژی مستقیماً بر تولید سال بعد و بازار تأثیر می‌گذارد.

وی همچنین تاکید کرد: آمار تولیدکنندگان سیب زمینی باید روزانه در سامانه ثبت شود تا در زمان نوسانات بازار، برنامه‌ریزی دقیق‌تری صورت گیرد و از هر گونه شائبه یا عدم صداقت در ارائه آمار جلوگیری شود.

به گزارش ایسنا، تشکیل مجمع استانی تعاونی‌های سیب‌زمینی‌کاران، ایجاد سندیکای سردخانه‌داران شهرستان بهار، تسریع در ایجاد صنایع تبدیلی،رعایت الگوی کشت مصوب، ثبت دقیق محصولات در سامانه جامع انبارها، بررسی منطقه از جنبه گردشگری سیب‌زمینی، برگزاری جشنواره سیب‌زمینی، انجام پژوهش فنی و اقتصادی برای استفاده از محصول کدو آجیلی بعنوان تناوب محصول سیب‌زمینی از دیگر مواردی بود که در این نشست مطرح شد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha