• چهارشنبه / ۲۳ مهر ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404072315291
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

معاون صنایع دستی وزارت میراث‌ فرهنگی:

میراث‌ فرهنگی باید محصول امروزی داشته باشد و گرنه محکوم به مرگ است

میراث‌ فرهنگی باید محصول امروزی داشته باشد و گرنه محکوم به مرگ است

ایسنا/خراسان رضوی معاون صنایع دستی وزارت میراث‌ فرهنگی با بیان اینکه میراث‌ فرهنگی باید محصول امروزی داشته باشد وگرنه محکوم به مرگ است، گفت: انسجام‌بخشی بین دستگاهی توسط صنایع دستی امکان‌پذیر است و حوزه صنایع دستی به‌دلیل ماهیت چند وجهی می‌تواند تاثیرگذار باشد.

مریم جلالی دهکردی در جلسه معرفی سرپرست معاونت صنایع‌ دستی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان رضوی اظهار کرد: استان‌ها هر کدام مزیت خاصی دارند، بعضی در تولید و بعضی در توزیع. خراسان رضوی نیز قابلیت اصلی در توزیع و عرضه صنایع‌ دستی را دارد.

وی افزود: توسعه و ترویج صنایع‌ دستی در خراسان رضوی باید مبتنی بر این مزیت رقابتی باشد.

جلالی با اشاره به ظرفیت‌های بین بخشی، میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی، خاطرنشان کرد: همگرایی بین سه حوزه سازمانی، هدف اصلی ادغام این سه سازمان بوده است و ما باید در این مسیر گام برداریم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی در ۲۳ مهر، وی به ویژگی‌های مثبت خانه‌های صنایع دستی اشاره و بیان کرد: تجمیع ظرفیت‌های ساخت و آموزش، قابلیت منحصر به فردی است که در این خانه‌ها شکل خواهد گرفت.

در این جلسه، سمیه روانخواه به عنوان سرپرست معاونت صنایع‌ دستی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان رضوی منصوب شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha