پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ | ۱۲:۰۷
منبع: نمایندگی زنجان
کاهش دما و نفوذ جریانات مرطوب طی هفته آینده در زنجان
عکس تزئینی است

کاهش دما و نفوذ جریانات مرطوب طی هفته آینده در زنجان

زنجان (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی استان زنجان از کاهش نسبی دما تا اوایل هفته آینده و نفوذ جریانات مرطوب به جو منطقه خبر داد و گفت: در روزهای جمعه و شنبه وزش باد در شرق استان تقویت و در نواحی شمالی نیز رشد ابر پیش‌بینی می‌شود.

محمدرضا رحمن‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی نشان می‌دهد هوای استان زنجان طی امروز پنج‌شنبه ۲۴ مهر در شرایط نسبتاً پایداری قرار دارد و پدیده قابل توجهی برای سطح استان پیش‌بینی نمی‌شود.

وی افزود: با نفوذ جریانات مرطوب به جو منطقه در روزهای جمعه و شنبه آینده، شاهد تقویت وزش باد در نواحی شرقی استان و رشد ابر در نواحی شمالی خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان ادامه داد: دمای هوا تا اوایل هفته آینده به‌طور مختصری کاهش می‌یابد و در این مدت، وقوع دماهای نزدیک به صفر در مناطق سردسیر استان مورد انتظار است.

رحمن‌نیا خاطرنشان کرد: بر اساس داده‌های ایستگاه‌های هواشناسی در ۲۴ ساعت گذشته، ایستگاه خیرآباد با منفی سه درجه سانتی‌گراد سردترین و حلب با ۳۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقطه استان گزارش شده‌اند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان ها