• جمعه / ۲۵ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404072516079
  • خبرنگار : 90069

انفجار شدید در آپارتمانی در پایتخت رومانی

انفجار شدید در آپارتمانی در پایتخت رومانی

مقامات رومانی امروز (جمعه) از وقوع انفجار مهیب در یک آپارتمان در پایتخت این کشور خبر دادند که تاکنون دست‌کم ۳ کشته داشته است.

به گزارش ایسنا، منابع محلی می‌گویند این انفجار دو طبقه از ساختمان را تخریب کرده و همچنین ۱۳ نفر دیگر در این حادثه زخمی‌ و به بیمارستان‌های پایتخت منتقل شده‌اند.

اداره بازرسی موقعیت‌های اضطراری بخارست، پایتخت این کشور اعلام کرد انفجار، طبقات پنجم و ششم این ساختمانِ هشت طبقه را تحت تأثیر قرار داده است.

چندین خودروی اورژانس از جمله ۱۱ ماشین آتش‌نشانی و چهار واحد مراقبت‌های ویژه سیار به محل انفجار اعزام شدند.

علت حادثه هنوز مشخص نیست اما مقامات اعلام کردند که به عنوان یک اقدام احتیاطی ایمنی، جریان گاز در منطقه قطع شده است.

به گزارش ‌آسوشیتدپرس، وزارت بهداشت رومانی نیز اعلام کرد قربانیان دچار آسیب‌های چندگانه از جمله سوختگی شده‌اند.

این گزارش حاکیست همه ساکنان از ساختمان تخلیه شدند و امدادگران، عملیات جست‌وجو را برای شناسایی افراد گرفتار انجام دادند. همچنین دانش‌آموزان و معلمان مدرسه‌ای که در مجاورت این آپارتمان قرار دارد برای احتیاط بیشتر، تخلیه شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha