• یکشنبه / ۲۷ مهر ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404072717637
  • خبرنگار : 50136

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی:

دانش‌آموزان اتوبوس حادثه‌دیده مرخص شدند

دانش‌آموزان اتوبوس حادثه‌دیده مرخص شدند

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: دانش‌آموزان مصدومی حادثه تصادف سرویس مدرسه در ارومیه، پس از معاینات پزشکی، مرخص شدند و هیچ نگرانی وجود ندارد.

علی صمیمی در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح حادثه امروز دانش‌آموزان ارومیه، افزود: پس از دریافت گزارشی مبنی‌بر تصادف یک دستگاه اتوبوس سرویس مدرسه‌ی غیردولتی ناحیه یک ارومیه با یک دستگاه خودروی ریو در میدان درستکار، بنده به همراه خانم مظفر، مشاور وزیر آموزش و پرورش که به استان سفر کرده بود، با حضور در اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) ارومیه، پیگیر آخرین وضعیت دانش‌آموزان حادثه‌دیده شدم.

وی با اشاره به مصدوم شدن ۱۰ نفر بر اثر این سانحه، ادامه داد: در این حادثه که ۹ نفر از دانش‌آموزان به بیمارستان اعزام شده بودند، به‌صورت سرپایی معاینه و درمان شدند و برای هیچ‌کدام از این دانش‌آموزان مشکلی جدی به وجود نیامده بود و پس از معاینات پزشکی مرخص شدند و هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha