• یکشنبه / ۲۷ مهر ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404072717643
  • خبرنگار : 50184

رویداد آموزش هوش مصنوعی در کرمانشاه برگزار می‌شود

رویداد آموزش هوش مصنوعی در کرمانشاه برگزار می‌شود

ایسنا/کرمانشاه رویداد ملی آموزش هوش مصنوعی در پنج استان کرمانشاه، ایلام، کردستان، لرستان و سیستان و بلوچستان طی مراسمی در کرمانشاه افتتاح خواهد شد.

مدیر کارخانه نوآوری کرمانشاه بهعنوان مجری برگزاری این دوره، یکشنبه ۲۷ مهر در نشستی خبری، با بیان اینکه این رویداد یک پروژه ملی است، اظهار کرد: وزارت علوم در راستای طرح توانمندسازی و مهارت افزایی نیروی انسانی و پارک فاوا به‌عنوان دبیرخانه اجرایی این طرح، برگزاری دوره‌های آموزشی هوش مصنوعی را برای هزار نفر در پنج استان به شرکت نیروی غرب در استان کرمانشاه واگذار کرده است.

مریم حسینی افزود: در این رویداد قرار است در گام اول به حدود هزار نفر شامل مدیران شرکت‌های فناور و دانش بنیان، اعضاء هیات علمی دانشگاه‌ها و دانشجویان علاقمند به حوزه هوش مصنوعی، آموزش حضوری داده شود.

وی افزود: آیین افتتاحیه رویداد ملی آموزش هوش مصنوعی دوشنبه ۲۸ مهر  با حضور مسئولانی از وزارت علوم، پارک فاوا و مسئولان استانی در کارخانه نوآوری کرمانشاه برگزار خواهد شد.

حسینی با بیان اینکه ثبت نام از علاقمندان برای شرکت در این رویداد آموزشی طی روزهای گذشته انجام شده، گفت: سهم شرکت کنندگان در هر استان حدود ۲۰۰ نفر است و پس از پایان ثبت نام‌ها، دوره‌های ۲۰ ساعته به مدت پنج روز بصورت حضوری برای آنها برگزار خواهیم کرد.

وی از رایگان بودن این دوره‌ها برای شرکت کنندگان خبر داد و تاکید کرد: این آموزش با محورهای کلیدی شامل هوش مصنوعی مسئله محور و کاربردها، یادگیری ماشین و الگوریتم‌ها، شبکه‌های عصبی و یادگیری عمیق، ابزارها و پلتفرم‌های هوش مصنوعی و اخلاق در هوش مصنوعی برگزار خواهد شد.

مدیر کارخانه نوآوری کرمانشاه تأکید کرد: پس از پایان دوره، شرکت‌کنندگان مورد ارزیابی و تحلیل قرار می‌گیرند تا سطح مهارت، تجربیات و ایده‌های آن‌ها در زمینه هوش مصنوعی برای کسب‌وکارشان مشخص شود. همچنین ایده‌های برتر وارد فرایند شتابدهی خواهند شد و در ادامه دوره‌های تکمیلی هوش مصنوعی تخصصی برای این افراد برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha