• سه‌شنبه / ۲۹ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404072918835
  • منبع : نمایندگی همدان

دادستان خبرداد

توقیف و معدوم‌سازی محموله مرغ فاسد در همدان

توقیف و معدوم‌سازی محموله مرغ فاسد در همدان

ایسنا/همدان دادستان مرکز استان همدان از توقیف و معدوم‌سازی بخش عمده‌ای از محموله مرغ‌های فاسد در یکی از شرکت‌های واقع در شهرک صنعتی بوعلی خبر داد.

عباس نجفی اظهار کرد: در پی بازرسی‌های انجام‌شده از یکی از شرکت‌های مستقر در شهرک صنعتی بوعلی، مقدار ۷۷۰۱ کیلوگرم مرغ فاسد کشف و پس از طی مراحل قانونی به کشتارگاه منتقل شد.

وی افزود: بخش نخست این محموله معدوم شد و با توجه به محدودیت ظرفیت کوره معدوم‌سازی، مقرر شد باقی‌مانده محموله طی روزهای آینده امحا شود.

دادستان مرکز استان همدان تصریح کرد: از کل محموله کشف‌شده، حدود ۵۸۸ کیلوگرم نیز دارای تاریخ مصرف بود که به‌منظور بررسی دقیق‌تر، نمونه‌ برداری از آنها انجام گرفت تا نتایج کارشناسی وضعیت سلامت آنها را مشخص کند.

به‌گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان همدان در روز سه‌ شنبه ۲۹ مهر، نجفی با تأکید بر ضرورت صیانت از سلامت عمومی جامعه، خاطرنشان کرد: سلامت و امنیت غذایی مردم خط قرمز دستگاه قضایی است و با هرگونه تخلف در این زمینه برخورد قانونی و بدون اغماض صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha