• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404073019281
  • خبرنگار : 50228

مسئول واحد کودک و نوجوان حوزه هنری خوزستان:

باید هویت ملی و ایرانی را در میان نوجوانان گسترش دهیم

باید هویت ملی و ایرانی را در میان نوجوانان گسترش دهیم

ایسنا/خوزستان مسئول واحد کودک و نوجوان حوزه هنری خوزستان با اشاره به اکران انیمیشن ملی «یوز» در سینماهای استان، گفت: گسترش هویت ملی و ایرانی در میان نوجوانان در دستور کار ما قرار دارد.

علی رضازاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اکران انیمیشن ملی «یوز» در قالب طرح «اکران تربیتی مدارس» در سینماهای خوزستان، اظهارکرد: این برنامه فرهنگی و تربیتی که با هدف تقویت هویت ملی و ایرانی در نسل نوجوان برگزار شد شامل ویژه‌برنامه‌هایی مانند نمایش عروسکی، مسابقات متنوع، جشن‌های دانش‌آموزی و گفت‌وگوهای تحلیلی پیرامون مفاهیم فیلم بود. 

وی افزود: باشگاه رشد امید حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان در تلاش است تا فضای فرهنگی و تربیتی مدارس را تقویت کنند و زمینه گسترش هویت ملی و ایرانی در میان نوجوانان را فراهم آورند. 

مسئول واحد کودک و نوجوان حوزه هنری خوزستان همچنین بیان کرد: انیمیشن ملی «یوز» در قالب طرح «اکران تربیتی مدارس» برای بیش از دو هزار و پانصد دانش‌آموز در سینماهای خوزستان به نمایش درآمد و با استقبال گسترده نوجوانان و خانواده‌ها همراه شد.

او عنوان کرد: انیمیشن سینمایی «یوز»، محصول مشترک مرکز انیمیشن سوره و ویستامدیا، قصه یوزپلنگی ایرانی به نام «یوز» است که راهی سفری پُرماجرا برای بازگشت به وطن می‌شود و از دو مهر توسط پخش بهمن سبز در سینماهای سراسر کشور اکران شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha