• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404073019295
  • خبرنگار : 50673

ناپایداری موقتی در ارتفاعات هرمزگان‌/ افزایش دما تا پایان هفته

ناپایداری موقتی در ارتفاعات هرمزگان‌/ افزایش دما تا پایان هفته

ایسنا/هرمزگان کارشناس اداره‌کل هواشناسی هرمزگان از وقوع ناپایداری‌های جوی موقتی در ارتفاعات شمالی و شرقی استان خبر داد و گفت: در مناطق بشاگرد و حاجی‌آباد احتمال رگبار پراکنده باران، رعد و برق و افزایش لحظه‌ای سرعت باد وجود دارد.  

مجتبی حمزه‌نژاد افزود: شرایط دریا برای ترددهای دریایی امروز ۳۰ مهر آرام پیش‌بینی می‌شود، اما با وزش باد سطحی جنوب‌غربی، تنگه هرمز از بعدازظهر کمی مواج خواهد بود.  

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل هواشناسی هرمزگان، در روز چهارشنبه ۳۰ مهر، وی گفت: در روزهای پایانی هفته نیز تنگه هرمز و دریای عمان در ساعات بعدازظهر با وزش بادهای جنوبی متلاطم می‌شود و افزود: تا پایان هفته دما در بیشتر مناطق استان بین یک تا دو درجه افزایش می‌یابد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha