• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404073019583
  • خبرنگار : 71145

پس از دیدار با نتانیاهو

معاون ترامپ: بازسازی غزه آسان نخواهد بود

معاون ترامپ: بازسازی غزه آسان نخواهد بود

معاون رئیس جمهور آمریکا پس از دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: بازسازی غزه آسان نخواهد بود و حماس باید خلع سلاح شود.

به گزارش ایسنا، «جی دی ونس» معاون «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پس از دیدار با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل در قدس اشغالی سخنانی را مطرح کرد.

وی امروز- چهارشنبه- پس از این دیدار گفت: اسرائیل نقش مهمی در منطقه ایفا خواهد کرد و ما بر اساس آنچه در توافقات ابراهیم به دست آمد، عمل خواهیم کرد.

او همچنین نسبت به تداوم آتش‌بس در غزه ابراز خوش‌بینی کرد.

معاون رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد: مشتاقانه منتظر همکاری با نتانیاهو در طرح صلح غزه و بازسازی نوار غزه هستم.

ونس در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در قدس ادعا کرد: «ما وظیفه بسیار دشواری پیش رو داریم، خلع سلاح حماس و بازسازی غزه، هم برای بهبود زندگی مردم و هم برای اطمینان از اینکه حماس دیگر تهدیدی برای دوستان ما در اسرائیل نباشد.»

ونس گفت که آتش‌بس در غزه که با میانجیگری واشنگتن برقرار شد، می‌تواند راه را برای اتحادهای گسترده‌تر برای اسرائیل در خاورمیانه هموار کند.

وی با اشاره به مجموعه‌ای از توافق‌نامه‌های عادی‌سازی روابط بین اسرائیل و چندین کشور عربی که در سال ۲۰۲۰ منعقد شد، ادامه داد: «من فکر می‌کنم توافق غزه بخش مهمی از به ثمر رساندن توافق‌نامه‌های ابراهیم است.»

ونس افزود: «آنچه این توافق‌نامه همچنین می‌تواند ممکن سازد، ایجاد یک ساختار اتحاد پایدار و بلندمدت در خاورمیانه است که به مردم خوب در این منطقه و سراسر جهان فرصت می‌دهد تا به جلو حرکت کنند و مسؤولیت منطقه خود را به دست گیرند.»

به گزارش تلویزیون العربی، دفتر نخست وزیر اسرائیل نیز افزود: نتانیاهو از جی. دی. ونس در دفتر خود استقبال می‌کند.

نتانیاهو نیز گفت: جهان به لطف همکاری با ایالات متحده شروع به تغییر کرده است.

نتانیاهو بار دیگر ادعای تکراری خود را مطرح کرد و گفت: ما توانستیم حماس را منزوی کنیم و گروگان‌ها را با موفقیت آزاد کنیم.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: یک اسرائیل قوی به منافع آمریکا خدمت خواهد کرد و یک آمریکای قوی به منافع ما خدمت خواهد کرد.

نتانیاهو همچنین اضافه کرد: من با ونس در مورد تأمین امنیت روز بعد در نوار غزه و تدوین یک طرح صلح صحبت کردم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha