• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۹:۳۱
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404073019949
  • خبرنگار : 50469

چالش‌های کشاورزی دهلران بررسی شد

چالش‌های کشاورزی دهلران بررسی شد

ایسنا/ایلام نشست بررسی مسائل و چالش‌های بخش کشاورزی شهرستان دهلران با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام و نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

حشمت عزیزان عصر چهارشنبه ۳۰ مهر در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌های کشاورزان منطقه و مجموعه جهاد کشاورزی شهرستان، با اشاره به اهمیت اجرای الگوی بهینه کشت متناسب با اقلیم منطقه اظهار کرد: اصلاح الگوی کشت، راهبرد اصلی در پایداری تولید و مدیریت منابع آب است و لازم است کشاورزان با همکاری کارشناسان جهاد کشاورزی در این زمینه گام‌های مؤثری بردارند.

وی در زمینه تأمین و توزیع کودهای شیمیایی مورد نیاز بهره‌برداران افزود: تأمین به موقع نهاده‌ها از اولویت‌های سازمان بوده و تلاش شده است کود یارانه‌ای در زمان مناسب در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام همچنین با اشاره به خسارات ناشی از خشکسالی و سرمازدگی سال گذشته گفت: کشاورزان خسارت دیده نیازمند حمایت دولت بوده و به ضرورت همکاری صندوق بیمه محصولات کشاورزی جهت پرداخت غرامت‌ها تأکید کرد و افزود بیمه، پشتوانه امنیت تولید در بخش کشاورزی است

وی به موضوع رهاسازی آب از سدهای دویرج و کرخه اشاره کرد و گفت: با پیگیری‌های انجام شده، رهاسازی آب از این دو سد برای مصارف کشاورزی در دستور کار قرار گرفته و تلاش می‌شود نیاز آبی مزارع منطقه دهلران در فصل زراعی پیش‌رو به‌طور کامل تأمین شود.

عزیزان گفت: شهرستان دهلران با داشتن بیش از ۶۶ هزار هکتار اراضی زیر کشت گندم و هفت هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی زیر کشت کلزا، نه‌تنها قطب تولید محصولات کشاورزی در استان ایلام است، بلکه جایگاه مهمی در تولید این محصولات در کشور دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام اضافه کرد: این شهرستان تاکنون رتبه سوم تولید کلزا و یکی از ۱۰ شهرستان برتر در تولید گندم کشور را به خود اختصاص داده است.

در این نشست، نماینده مردم جنوب استان و دیگر حاضران ضمن ارائه دیدگاه‌های خود، بر همکاری مستمر میان دستگاه‌های اجرایی و جامعه کشاورزی جهت حل مشکلات و ارتقای بهره‌وری تأکید کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha