• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۴ / ۲۰:۰۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404073019963

آمریکا این بار به یک قایق در اقیانوس آرام حمله کرد

آمریکا این بار به یک قایق در اقیانوس آرام حمله کرد

دو مقام آمریکایی اعلام کردند که آمریکا شامگاه سه‌شنبه این بار در ساحل اقیانوس آرام آمریکای جنوبی، یک قایق مظنون به قاچاق مواد مخدر را هدف حمله قرار داده است.

به گزارش ایسنا، این حمله هشتمین حمله آمریکا علیه قایق‌های مظنون به حمل مواد مخدر از دوم سپتامبر تاکنون محسوب می‌شود. 

به گفته منابع، در جریان این حمله بین دو تا سه نفر از سرنشینان قایق کشته شدند. هفت حمله پیشین علیه قایق‌ها در دریای کارائیب انجام شده بود.

«پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا نیز این حمله را تایید کرد و خبر داد ۲ نفر در این حمله کشته شده‌اند. 

به این ترتیب، تاکنون دست‌کم ۳۴ نفر در حملات ایالات متحده به قایق‌های مظنون به قاچاق مواد مخدر کشته شده‌اند.

دولت ترامپ به کنگره اطلاع داده است که آمریکا در حال حاضر درگیر یک «درگیری مسلحانه غیر بین‌المللی» با کارتل‌های مواد مخدر است و استدلال می‌کند که مواد مخدری که آن‌ها قاچاق می‌کنند هر ساله باعث مرگ ده‌ها هزار آمریکایی می‌شود و این وضعیت معادل یک «حمله مسلحانه» است.

انتهای پیام