پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵ | ۱۸:۲۳
وزیر جهاد کشاورزی با آیت‌الله جوادی آملی دیدار کرد

وزیر جهاد کشاورزی با آیت‌الله جوادی آملی دیدار کرد

قم (ایسنا) - غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، با حضور در بیت آیت‌الله عبدالله جوادی آملی، با ایشان دیدار و گفت‌وگو کرد.

آیت‌الله عبدالله جوادی آملی در این دیدار، با تأکید بر نقش مردم در حفظ کشور، بیان کرد: ذات اقدس اله، حفظ کشور را به کمک مردم نسبت می‌دهد و مردم را از خود جدا نمی‌داند؛ بلکه آنان را «یدالله» می‌داند.

این مرجع تقلید گفت: انسانی که بنده خداست و حقیقت بندگی را دریافته است، خود را از خدا جدا نمی‌داند و خداوند نیز او را دست خود می‌داند؛ اینان بندگان الهی‌اند.

آیت‌الله جوادی آملی افزود: انسان باید به جایی برسد که تمام کارهای او با تأییدات الهی همراه باشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از دفتر اطلاع‌رسانی آیت‌الله جوادی آملی در روز پنجشنبه ۹ مهر، وی انقلاب اسلامی و دفاع هشت‌ساله را از نمونه‌های این همراهی و تأیید الهی برشمرد و گفت: انقلاب ما این‌گونه بود و جنگ هشت‌ساله نیز همین‌گونه بود. جنگ هشت‌ساله ما، جنگی بین‌المللی بود؛ با این مردم، کشور پیروز است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها