• شنبه / ۳ آبان ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۴
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404080300865
  • خبرنگار : 50622

تبدیل مدارس متروکه روستاهای ساوجبلاغ به اقامتگاه بوم‌گردی

تبدیل مدارس متروکه روستاهای ساوجبلاغ به اقامتگاه بوم‌گردی

ایسنا/البرز فرماندار شهرستان ساوجبلاغ با اشاره به استفاده از مدارس متروکه در جهت تقویت گردشگری گفت: طی قراردادهای منعقد شده، مدارس متروکه در روستاهای ییلاقی برای اقامتگاه بوم‌گردی بازسازی و مورد استفاده قرار می‌گیرند.

جواد صادقلو در گفت‌وگو با ایسنا درباره پروژه‌های عمرانی و زیرساختی این شهرستان گفت: ثبت جهانی روستای برغان، احداث کمربندی برغان کرج با هدف کاهش ترافیک و توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی به جای ویلاسازی از جمله اقداماتی است که شهرستان ساوجبلاغ را به مقصدی گردشگری بیشتری تبدیل خواهد کرد.

 صادقلو افزود: یکی از پروژه های عمرانی در حوزه راه این شهرستان، کمربندی برغان است. احداث و تکمیل این کمربندی با توجه به گردشگری بودن منطقه برای کاهش ترافیک و تسهیل تردد به سمت کرج بسیار موثر خواهد بود.

وی افزود: پیمانکار این پروژه عمرانی انتخاب و کارگاه آن تجهیز شده و در حال شروع به کار است.

صادقلو به جاذبه‌های گردشگری روستای برغان اشاره کرد و گفت: روستای برغان به عنوان روستای هدف گردشگری با بازار خشکبار و محصولات محلی مثل آلو و توت شناخته می‌شود. این روستا دارای مسجد و درخت چنار کهنسال، حسینیه و مرکز تعزیه است.

فرماندار شهرستان ساوجبلاغ با اشاره به ضرورت حفظ میراث‌های گردشگری روستای برغان تاکید کرد: این روستا به واسطه برخورداری از جاذبه‌های برجسته‌ای چون طبیعت زیبا، معماری سنتی و ارزش‌های فرهنگی و تاریخی، می‌تواند به عنوان یک گزینه برای ثبت جهانی مطرح شود. از این رو به دنبال ثبت جهانی این روستا به عنوان روستای زنده و پویا و انجام الزمات قانونی آن هستیم.

وی درباره حفظ حریم رودخانه در روستای برغان خاطرنشان کرد: برای حفظ حریم رودخانه، ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم کمی رودخانه تخریب شده ‌است اما با نظر آب منطقه‌ای، وجود میز و نیمکت در حریم کیفی رودخانه مشکلی ندارد.

صادقلو درباره توسعه گردشگری پایداردر این شهرستان گفت: با توجه به افزایش گردشگر، در این منطقه تمرکز بر اقامتگاه‌های بوم‌گردی و مجتمع‌های گردشگری به جای ویلاسازی صرف است. در هفت ماه گذشته چهار اقامتگاه بوم‌گردی افتتاح و مجوز هشت تا ۹ اقامتگاه دیگر صادر شده است.

وی با اشاره به استفاده از مدارس متروکه در جهت تقویت گردشگری گفت: طی قراردادهای منعقد شده، مدارس متروکه در روستاهای ییلاقی برای اقامتگاه بوم‌گردی بازسازی و مورد استفاده قرار می‌گیرند.

صادقلو تاکید کرد: هدف از این کار کاهش عطش ساخت و ساز غیرمجاز با ارائه اقامتگاه‌های استاندارد و ایجاد درآمد پایدار برای روستاییان است.

 فرماندار شهرستان ساوجبلاغ با بیان اینکه این شهرستان رتبه اول استان در جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز دارد، ادامه داد: جلسات منظم برای جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز برگزار می‌شود و تخریب انجام می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha