• دوشنبه / ۵ آبان ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404080502490
  • خبرنگار : 50130

رییس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه:

حدود۷۰ هزار نفر به صورت فیزیکی در مسابقات قرآن در سنندج حضور داشته‌اند

حدود۷۰ هزار نفر به صورت فیزیکی در مسابقات قرآن در سنندج حضور داشته‌اند

ایسنا/کردستان رییس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، از موفقیت کم‌نظیر مسابقات اخیر در سنندج خبر داد و گفت: آمار تردد فیزیکی دستگاه‌های ترددشمار در مجموعه برگزاری مسابقات بین ۵ تا ۶ هزار نفر در روز گزارش شده که نشان می‌دهد حدود ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر به صورت فیزیکی در این رویداد حضور پیدا کرده‌اند.

حمید مجیدی‌مهر امروز دوشنبه ۵ آبان در سومین جلسه شورای توسعه علوم قرآنی استان کردستان با اشاره به استقبال گسترده مردم از مسابقات سراسری قرآن اظهار کرد: خرسندیم که استان کردستان با مدیریتی قرآنی اداره شده و همین روحیه در سایر استان‌ها نیز مشاهده می‌شود.

وی افزود: در سال‌های اخیر سنت زیبایی در مسابقات سراسری قرآن شکل گرفته که طی آن پرچم میزبانی به استان بعدی سپرده می‌شود که امشب نیز پرچم میزبانی از کردستان به استان سیستان و بلوچستان تحویل داده می‌شود.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: استان‌هایی همچون کردستان، سیستان و بلوچستان، گلستان و بخش‌هایی از آذربایجان غربی که دارای جمعیت اهل سنت هستند، از نظر شاخص رشد حفظ قرآن نسبت به دیگر استان‌ها وضعیت بهتری دارند که در میان آن‌ها آهنگ رشد قرآنی در کردستان سریع‌تر از سایر استان‌ها بوده و این موفقیت حاصل تلاش همه فعالان و نهادهای قرآنی استان است.

وی تصریح کرد: در طول چند روز برگزاری مسابقات به طور میانگین روزانه ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ نفر در محل مسابقات قرآن کریم تردد داشتند و در مجموع بیش از ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر به صورت حضوری شرکت کردند.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه خاطرنشان کرد: ۱۴۶ ساعت پخش زنده مسابقات نیز از شبکه‌های ملی و بیش از ۵۰۰ مرتبه تیزرهای معرفی این رویداد در شبکه‌های مختلف تلویزیونی پخش و موجب شد نام سنندج به عنوان یکی از قطب‌های قرآنی کشور مطرح شود.

مجیدی‌مهر با اشاره به آثار فرهنگی برگزاری مسابقات قرآنی در استان‌های مختلف خاطرنشان کرد: تجربه برگزاری مسابقات در استان‌های دیگر نشان داده که قرآن می‌تواند زمینه‌ساز وحدت و تحول فرهنگی شود که نمونه آن در خراسان شمالی بود.

وی تصریح کرد: برگزاری مسابقات قرآن در این استان تجربه‌ای ماندگار و شگفت‌انگیز بود و حضور پرشور مردم کردستان، علاقه قلبی آن‌ها به قرآن و وحدت مثال‌زدنی میان گروه‌های مختلف، الگویی برای کل کشور است و نشان می‌دهد کردستان شایسته عنوان قطب قرآنی ایران است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha