صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، از جوجهریزی حدود ۹۹ میلیون قطعهای در واحدهای نیمچهگوشتی استان گیلان در هفت ماهه امسال خبر داد و اظهار کرد: در ماه مهر نیز شاهد جوجه ریزی حدود ۱۴ میلیون قطعه ای در واحدهای نیمچهگوشتی بودیم.
وی با بیان اینکه این میزان جوجه ریزی ظرفیت تولید بیش از ۱۶۱ هزار تن گوشت مرغ را فراهم میکند، افزود: به طور میانگین، میزان جوجهریزی انجام شده هفت درصد بیش از تعهد استانی بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان میزان جوجه یکروزه تولیدی در استان تا پایان مهر را حدود ۲۰۳ میلیون قطعه دانست که تنها ۲۳ درصد آن در واحدهای نیمچه گوشتی استان مصرف و مابقی برای تامین نیاز سایر استانها ارسال شده است و تصریح کرد: تأمین گوشت مرغ به عنوان در دسترسترین منبع پروتئین حیوانی برای عموم مردم ضروری است.
محمدی با اشاره به اهمیت تولید سویه آرین، خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۵۳ میلیون قطعه جوجه سویه آرین در استان تولید شده و ۲۳ میلیون قطعه از این سویه نیز در واحدهای نیمچهگوشتی استان جوجه ریزی شده است.
به گزارش ایسنا، سویه آرین یک نژاد مرغ گوشتی بومی ایران است که برای تولید گوشت با هدف خودکفایی در تولید مرغ در کشور پرورش داده میشود. گیلان استان معین تهران و البرز در تامین مرغ گرم است.
انتهای پیام


نظرات