علیمحمد ملاتقی در گفتوگو با ایسنا در رابطه با سطح زیرکشت زعفران در استان قم اظهار کرد: طبق آمارنامه سامانه پود، سطح زیرکشت محصول زعفران در استان قم حدود ۲۵ هکتار است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم اظهار کرد: از این سطح، میزان ۴۶ کیلوگرم کلاله خشک زعفران تولید شده است.
وی با اشاره به چالشهای پیشروی این محصول افزود: با توجه به تغییرات اقلیمی و متأثر شدن مزارع استان از این موضوع از جهت افزایش شدید دما در تابستان ۱۴۰۴ و افزایش تبخیر، تنش گرمایی به مزارع زعفران استان وارد شده است.
ملاتقی در پایان در مورد اقدامات انجامشده برای مقابله با این شرایط تصریح کرد: مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان با ارائه دستورالعملهای فنی در قالب نشریه و مشاوره، سعی در افزایش بهرهوری و عملکرد این محصول را دارد.
انتهای پیام


نظرات