• چهارشنبه / ۷ آبان ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404080704257
  • منبع : نمایندگی فارس

مدیرکل زندان‌های استان:

پایش پرونده‌های زندانیان‌ اولویت راهبردی زندان‌های فارس است

پایش پرونده‌های زندانیان‌ اولویت راهبردی زندان‌های فارس است

ایسنا/فارس مدیرکل زندان‌های فارس‌ با تاکید بر اهمیت پایش قضایی پرونده‌های زندانیان، اعلام کرد این اقدام می‌تواند زمینه کنترل و کاهش جمعیت کیفری زندانیان را فراهم کند.

اسحاق ابراهیمی در حاشیه برگزاری میز خدمت مقامات قضایی استان و حوزه‌های قضایی مرتبط در زندان مرودشت، با اشاره به پایش پرونده‌های زندانیان، اظهار کرد: بحث پایش پرونده‌ها به‌عنوان برنامه‌ای سازمانی در دستور کار مدیران زندان‌ها قرار دارد و آنها موظف شده‌اند روزانه و به‌صورت جامع این موضوع را پیگیری کنند.

وی افزود: دیدارهای منطقه‌ای و رسیدگی قضایی با حضور معاون قضایی دادگستری کل فارس در امور زندان‌ها و روسا و دادستان‌های حوزه‌های قضائی برگزار می‌شود تا زندانیان بدون واسطه و چهره به چهره با مقامات قضائی ملاقات کرده و پاسخ لازم به درخواست‌ها یا مشکلات قضایی خود دریافت کنند.

مدیرکل زندان‌های فارس با تاکید بر اهمیت به‌روزرسانی مستمر پایش پرونده‌ها، گفت: استفاده مستند از این ظرفیت در راستای اهداف سند تحول قضائی و کنترل و کاهش هدفمند جمعیت کیفری، یکی از شاخص‌های ارزیابی عملکرد زندان‌ها محسوب می‌شود.

ابراهیمی در پایان با تقدیر از حمایت و همکاری رییس کل دادگستری استان، دادستان مرکز فارس، رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضائی و قضات استان، این تعامل را در دستیابی به اهداف سند تحول قضائی اثرگذار خواند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی زندان‌های فارس در روز چهارشنبه هفتم آبان، میز خدمت و رسیدگی قضائی حوزه‌های مرتبط با زندان مرودشت با حضور رؤسا و دادستان‌های مرودشت، پاسارگاد، رزقان و کامفیروز و گشتاسبی، معاون قضایی رییس کل دادگستری فارس در امور زندان‌ها برگزار شد و بیش از ۱۵۰ نفر از زندانیان با مقامات قضائی دیدار چهره به چهره داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha