• چهارشنبه / ۷ آبان ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404080704341
  • خبرنگار : 50037

نابودی باغات در منطقه یک شهرداری همدان

نابودی باغات در منطقه یک شهرداری همدان

ایسنا/همدان رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به تخلفات گسترده در حوزه ساخت‌وساز، از نابودی باغات در منطقه یک شهرداری همدان به مساحت ۲۰۰ هزار متر مربع خبر داد.

علی‌اکبر نظری چهارشنبه ۷ آبان در جلسه کمیسیون خدمات شهری، زیست‌محیطی و بهداشت این شورا، گفت: بر چه اساسی ماده ۱۴۷ در باغات اجرا می‌شود و اقدامات غیرقانونی بر چه مبنایی رخ می‌دهد؟ اداره ثبت اسناد نیز در این زمینه مسئول بوده و اقدامات این اداره حداقل ۴۰۰ میلیارد تومان به شهرداری شهر خسارت وارد کرده است.

وی با اشاره به تبعیض در برخورد با متخلفان در ساخت و سازهای غیرقانونی، افزود: در حالی که افراد قدرتمند و ضعیف در برابر قانون یکسان هستند، شاهد برخوردهای متفاوت هستیم، شهردار و تمامی مسئولان ذیربط باید در قبال این موارد پاسخگو باشند.

نظری با اشاره به کاستی‌ها در حوزه پدافند غیرعامل، تصریح کرد: درخواست داریم رسیدگی فوری به زیاده‌خواهی‌های برخی افراد و جلوگیری از ورود شهرداری به حوزه‌های بی‌ربط و تمرکز بر وظایف اصلی شود.

این عضو شورای شهر در ادامه با انتقاد از عملکرد شهرداری، گفت: متأسفانه شهرداری در مواردی وارد می‌شود که ارتباطی به وظایف ذاتی آن ندارد و هزینه‌های کلانی متحمل می‌شود، درحالی که حتی حقوق برخی کارکنان خود را به موقع پرداخت نکرده است.

نظری در ادامه بر ضرورت ایجاد مراکز فرماندهی بحران در شهر و بر لزوم برنامه‌ریزی جامع برای مقابله با حوادث طبیعی تأکید کرد و گفت: این موقعیت جغرافیایی، لحاظ کردن نظرات متخصصان در فعالیت‌های کاری و ساخت‌وسازها را ضروری می‌سازد.

وی با بیان اینکه حوادثی همچون سیل، زلزله و طوفان در شهر همدان سابقه دارد، افزود: ایجاد مراکز پژوهشی برای ثبت و مطالعه این وقایع ضروری بوده و برنامه‌ریزی بر اساس داده‌های احصاشده و اقدام به‌موقع در هنگام بحران از دیگر الزامات است.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان با اشاره به عدم وجود این مراکز، گفت: لازم است ضمن ایجاد این مراکز، نسبت به بومی‌سازی آنها اقدام کرده و از نظرات متخصصان بهره بگیریم. 

نظری بکارگیری نیروهای مستعد و آموزش‌دیده در سطح شهر برای رفع مشکلات ناشی از سوانح و همچنین اجرای مانورهای تخصصی در امر پیشگیری را لازمه مدیریت بحران برشمرد و اضافه کرد: تحقق این موارد منوط به تخصیص ردیف‌های بودجه‌ای مشخص از سوی شهرداری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha