پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵ | ۲۱:۱۲
منبع: نمایندگی لرستان
اختصاص بیش از یک همت از محل مولدسازی در مسیر کیفیت بخشی به آموزش و تجهیز مدارس لرستان

مدیرکل آموزش و پرورش استان خبر داد

اختصاص بیش از یک همت از محل مولدسازی در مسیر کیفیت بخشی به آموزش و تجهیز مدارس لرستان

لرستان (ایسنا) - مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان با تأکید بر اینکه مولدسازی دارایی‌های بلااستفاده صرفاً یک فرایند مالی نیست، گفت: منابع حاصل از این اقدام در امتداد برنامه‌های هدفمند آموزش‌وپرورش برای تقویت زیرساخت‌های آموزشی، بهبود امکانات مدارس، تأمین تجهیزات مورد نیاز و ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت قرار می‌گیرد.

سید عیسی سهرابی در جلسه کمیته مولدسازی آموزش‌وپرورش لرستان، با اشاره به پیش‌بینی تحقق بیش از یک همت منابع از محل مولدسازی دارایی‌های بلااستفاده، اظهار کرد: مولدسازی در چارچوب قوانین و مقررات مربوط، فرصتی برای تبدیل ظرفیت‌های بلااستفاده به منابع قابل استفاده در مسیر توسعه آموزش‌وپرورش است.

وی خاطرنشان کرد: مولدسازی دارایی‌ها برای آموزش‌وپرورش، صرفاً به معنای پیگیری یک فرایند مالی نیست؛ بلکه بخشی از برنامه‌ریزی هدفمند این مجموعه برای تقویت زیرساخت‌های آموزشی، بهبود امکانات مدارس، تأمین تجهیزات مورد نیاز و اجرای برنامه‌های کیفیت‌بخشی به آموزش است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان با تأکید بر ضرورت پیشبرد برنامه‌ها به‌صورت مرحله‌به‌مرحله و بر اساس اولویت‌ها تصریح کرد: منابع حاصل از مولدسازی باید در امتداد نیازهای واقعی آموزش‌وپرورش و با رویکردی برنامه‌محور مورد استفاده قرار گیرد تا آثار آن در توسعه امکانات آموزشی و بهبود شرایط یادگیری دانش‌آموزان نمایان شود.

سهرابی ادامه داد: در این مسیر، هر ظرفیت و دارایی بلااستفاده‌ای که در مناطق مختلف استان وجود دارد، باید با بررسی کارشناسی و در چارچوب ضوابط قانونی مورد توجه قرار گیرد تا امکان بهره‌برداری مؤثر از آن فراهم شود. هدف این است که ظرفیت‌های راکد، به فرصتی برای پاسخ‌گویی بهتر به نیازهای مدارس و تقویت امکانات آموزشی در همان مسیر توسعه‌ای آموزش‌وپرورش تبدیل شوند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش لرستان پنجشنبه ۲۳ مهر، وی بیان کرد: رویکرد آموزش‌وپرورش لرستان، پیشبرد هماهنگ برنامه‌ها در حوزه‌های مختلف و استفاده بهینه از همه ظرفیت‌های قانونی و منابع در دسترس است؛ رویکردی که در آن، برنامه‌ریزی، اجرا، نظارت و اصلاح مسیر در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند تا اقدامات انجام‌شده به نتایج ملموس و قابل سنجش منجر شوند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها