• جمعه / ۹ آبان ۱۴۰۴ / ۰۱:۳۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404080905028
  • خبرنگار : 50589

تمدید طلسم ناکامی تراکتور برابر پرسپولیس

تمدید طلسم ناکامی تراکتور برابر پرسپولیس

ایسنا/آذربایجان شرقی تراکتور برای ششمین بازی متوالی برابر پرسپولیس در کسب پیروزی ناکام ماند.

تراکتور در جریان مهم‌ترین دیدار هفته نهم لیگ برتر از ساعت ۱۸ روز پنجشنبه ۸ آبان با نتیجه ۱-۱ برابر پرسپولیس متوقف شد و تبریزی‌ها با تساوی در این مسابقه یک رکورد منفی برابر پرسپولیس را تمدید کردند.

آنها درحالی به این تساوی دست یافتند که آخرین بار چیزی حدود ۲۲۵۰ روز یا به عبارتی ۶ سال و دو ماه قبل در تبریز موفق به شکست پرسپولیس شده بودند. جایی که تراکتوری‌ها در جریان دیدار رفت لیگ نوزدهم و با هدایت مصطفی دنیزلی توانستند در تبریز بر پرسپولیس غلبه کنند. تنها گل بازی را احسان حاج‌صفی با یک شوت تماشایی از بیرون محوطه جریمه به ثمر رسانده بود.

ورای آن، تبریزی‌ها در طول فصول اخیر نیز برابر پرسپولیس ناکام بوده‌اند. آنها حالا هیچ یک از ۶ رویارویی اخیر نبرده‌اند و ۴ بازی را واگذار کرده‌اند. آخرین‌ بار تراکتور در چارچوب دیدار رفت لیگ ‌بیست‌ودوم با یگانه گل محمد عباس‌زاده در ورزشگاه آزادی بر پرسپولیس غلبه کرد. مسابقه‌ای که از برگزاری آن بیش از سه سال می‌گذرد.

به گزارش ایسنا، اگر آمار دوئل‌های تراکتور و پرسپولیس را ریزتر دنبال کنیم؛ متوجه نکته‌ای عجیب‌تر می‌شویم. تعداد پیروزی تراکتور در ۲۱ بازی اخیر برابر پرسپولیس فقط ۲ برد بوده که با توجه به نتیجه بازی پنجشنبه شب، رکورد های مذکور حداقل تا دیدار برگشت دوتیم تمدید شدند و ادامه خواهند داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha