محسن یکتاپور، با اشاره به ویژگیهای خاص این محصول اظهار کرد: خرمای پیارم بهدلیل کیفیت بالا، ماندگاری زیاد و طعم ویژهاش به «شکلات طبیعی» شهرت دارد و در محیط باز تا یکسال و در شرایط سردخانهای دو تا سهسال قابلیت نگهداری دارد.
وی افزود: شرایط اقلیمی منحصربهفرد حاجیآباد شامل آبوهوای گرم و خشک و ارتفاع بین هفتصد تا هزار و دویست متر از سطح دریا، این شهرستان را به مرکز تولید خرمای درجهیک کشور تبدیل کرده است و برداشت این محصول تا اواخر آبان ادامه دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با تأکید بر اهمیت خرمای پیارم در اقتصاد محلی و ملی گفت: کشت و تولید این محصول برای هفتهزار نفر فرصت شغلی مستقیم و برای پانزدههزار نفر بهصورت غیرمستقیم فراهم کرده است.
یکتاپور با اشاره به آمار تولید استان نیز بیان کرد: سطح زیرکشت نخیلات در هرمزگان سیوهشتهزار هکتار با تولید سالانه حدود دویستهزار تُن خرماست که از این میزان، سهم شهرستان حاجیآباد دههزار هکتار و تولید بیش از پنجاهوچهارهزار تُن است. از این اراضی، ششهزار و هشتصد هکتار بهطور اختصاصی به کشت خرمای پیارم اختصاص دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ادارهکل جهاد کشاورزی هرمزگان، در روز جمعه نهم آبان، وی با اشاره به جایگاه بازارپسندی این محصول در کشور و صادرات آن خاطرنشان کرد: توسعه باغات پیارم، آموزش و حمایت از نخلکاران حاجیآباد از اولویتهای اصلی جهاد کشاورزی هرمزگان به شمار میرود.
انتهای پیام
 
                             
                                

نظرات