• شنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404081005382
  • خبرنگار : 71610

پرواز رئیس ستاد نیروهای مسلح آمریکا بر فراز غزه و گفت‌وگو با مقامات صهیونیست

پرواز رئیس ستاد نیروهای مسلح آمریکا بر فراز غزه و گفت‌وگو با مقامات صهیونیست

منابع رسانه‌ای از سفر رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا به سرزمین‌های اشغالی و پرواز وی با بالگرد بر فراز نوار غزه و دیدار با فرماندهان ارشد ارتش رژیم صهیونیستی خبر دادند.

به گزارش ایسنا، ژنرال «دَن کین» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا پس از ورود به سرزمین‌های اشغالی با بالگرد بر فراز نوار غزه پرواز کرد.

طبق گزارش روزنامه العربی الجدید، کین همچنین با «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در مقر فرماندهی کل ارتش این رژیم در تل‌آویو دیدار کرد.

دو طرف در این دیدار درباره وضعیت امنیتی در غزه، مرزهای شمالی و سایر جبهه‌های منطقه گفت‌وگو کردند.

کین پس از پرواز بر فراز نوار غزه، از پایگاه آمریکایی در شهرک «کریات‌گات» در جنوب سرزمین‌های اشغالی بازدید کرد؛ پایگاهی که به‌عنوان مرکز هماهنگی نظامی و غیرنظامی برای نظارت بر اجرای آتش‌بس در غزه شناخته می‌شود.

او همچنین با «یاگی دولف» افسر رابط ارتش رژیم صهیونیستی در این مرکز، گفت‌وگو کرد.

رسانه‌های عبری گزارش دادند که هدف اصلی سفر رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا، ارزیابی وضعیت میدانی غزه پس از آتش‌بس و بررسی طرح‌های آینده برای تثبیت آن بوده است.

پیش‌تر، رسانه‌های اسرائیلی نوشته بودند که کین قرار است در این سفر با مقام‌های ارشد نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی درباره اجرای توافق آتش‌بس و همچنین پرونده ایران گفت‌وگو کند.

در همین حال، وبگاه آمریکایی «آکسیوس» به نقل از منابع آگاه گزارش داد که مقام‌های واشنگتن در حال گفت‌وگو با چند کشور برای تشکیل یک نیروی بین‌المللی جهت استقرار در نوار غزه هستند. این طرح که توسط ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در حال تدوین است، شامل ایجاد نیروی پلیس فلسطینی جدیدی است که زیر نظر آمریکا، مصر و اردن آموزش خواهد دید.

بر اساس این گزارش، کشورهایی مانند اندونزی، جمهوری آذربایجان، مصر و ترکیه آمادگی خود را برای مشارکت در این نیرو اعلام کرده‌اند، در حالی که برخی کشورهای دیگر به‌دلیل وضعیت امنیتی بی‌ثبات در غزه، نگرانی‌هایی را مطرح کرده‌اند.

یک مقام آمریکایی نیز گفته است که واشنگتن از ترکیه خواسته در این طرح حضور نظامی داشته باشد، هرچند رژیم صهیونیستی با این ایده مخالفت کرده است.

این تحرکات دیپلماتیک و نظامی در حالی صورت می‌گیرد که آتش‌بس نوار غزه همچنان در وضعیت شکننده‌ای قرار دارد و هرگونه تخطی از آتش‌بس می‌تواند دوباره منطقه را به سمت تنش‌های گسترده سوق دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha