محمد شاهویسی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اهمیت سلامت و امنیت غذایی شهروندان، اظهار کرد: سلامت و امنیت غذایی از خطوط قرمز مرکز بهداشت شهرستان سنندج است و برخورد قانونی با واحدهای متخلف به صورت مرحلهای و با جدیت انجام میشود.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۵۶ واحد صنفی متخلف در زمینه موارد بهداشتی در سنندج پلمب شدهاند.
مدیر شبکه بهداشت شهرستان سنندج با بیان اینکه در مهرماه نیز ۲۲ واحد صنفی متخلف پلمب شده است، گفت: همچنین حدود ۱۰۰ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت ضوابط و موازین بهداشتی و تهدید سلامت و امنیت غذایی شهروندان، طی امسال به مراجع قضایی ارجاع شدهاند.
دکتر شاهویسی یادآور شد: در فرایند برخورد با متخلفان، آموزش، تذکر شفاهی و تذکر سامانهای در اولویت قرار دارد و پلمب و ارجاع قضایی به عنوان آخرین راه حل و اقدام قانونی محسوب میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۵۵۰۰ مورد تذکر شفاهی بهداشتی به واحدهای متخلف در شهر سنندج صادر شده است.
انتهای پیام


نظرات