• شنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۴ / ۲۰:۳۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404081006078
  • خبرنگار : 50189

استاندار کرمان: بهره‌برداری از دهکده «امید و زندگی» تا پایان سال در دستور کار است

استاندار کرمان: بهره‌برداری از دهکده «امید و زندگی» تا پایان سال در دستور کار است

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: بهره‌برداری از دهکده «امید و زندگی» برای ترک اعتیاد و اشتغال بهبودیافتگان تا پایان سال، در دستور کار قرار دارد.

محمدعلی طالبی ۱۰ آبان از اردوگاه کرامت (کمپ ماده ۱۶ ویژه نگهداری معتادان متجاهر) بازدید کرد و ضمن قدردانی از فعالیت‌های سپاه ثارالله استان، بر استفاده از ظرفیت‌های موجود در حوزه ترک اعتیاد و بازپروری اجتماعی تأکید کرد.

وی گفت: سپاه ثارالله کرمان با برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند، اقدامات ارزشمندی در حوزه سم‌زدایی، ترک اعتیاد و بازتوانی اجتماعی انجام داده است.

طالبی افزود: مجموعه اردوگاه کرامت علاوه بر فعالیت‌های درمانی، با رویکرد فرهنگی، اجتماعی و امدادی، زمینه ارتقاء وضعیت اجتماعی بهبودیافتگان را فراهم کرده است.

استاندار کرمان همچنین از دهکده «امید و زندگی» که در دست احداث است، سخن به میان آورد و اعلام کرد: بهره‌برداری از این دهکده تا پایان سال در دستور کار قرار دارد و اجرای آن می‌تواند به بهبود شرایط بازپروری در استان کمک کند.

وی بر استفاده از تجربیات سپاه در اداره این مجموعه‌ها و تقویت زیرساخت‌های موجود تأکید کرد و افزود: همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، بخش خصوصی و حمایت سپاه، زمینه اجرای طرح‌های موفق در حوزه ترک اعتیاد و بهبود شرایط اجتماعی را فراهم خواهد کرد.

استاندار کرمان: بهره‌برداری از دهکده «امید و زندگی» تا پایان سال در دستور کار است

بازپروری و آموزش مهارتی بهبودیافتگان در کمپ ماده ۱۶

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه ثارالله استان کرمان نیز در جریان این بازدید توضیح داد: کمپ ماده ۱۶ از سال ۱۳۹۸ با ظرفیت ۴۰ نفر آغاز به کار کرده و هم‌اکنون ۱۶۲ مددجو در آن نگهداری می‌شوند.

علی خواجه‌حسنی گفت: پس از مرحله سم‌زدایی، مددجویان وارد بخش‌های امید، صیانت و اشتغال می‌شوند و در کارگاه‌هایی مانند چاپ بنر، خیاطی و نجاری مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار را فرا می‌گیرند.

به گفته وی مددجویانی که دوره درمان را با موفقیت پشت سر می‌گذارند، به فرماندهی نواحی سپاه معرفی می‌شوند تا فرآیند نظارت و پیشگیری از بازگشت به اعتیاد آنها ادامه یابد.

وی همچنین به برخی مشکلات زیرساختی اردوگاه کرامت اشاره کرد و گفت: بخش‌هایی از مسیر ورودی هنوز آسفالت نشده، برق به‌صورت مستقل تأمین نمی‌شود و تجهیزات رفاهی از جمله پتو، لباس، اقلام خوراکی و سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی نیازمند تقویت هستند. علاوه بر این، برخی مددجویان فاقد شناسنامه و کارت ملی هستند که نیازمند همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط است.

معاون سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی افزود: برنامه‌های مذهبی و هیئت‌های عزاداری با حضور روحانیون در کمپ برگزار می‌شود و نقش مؤثری در تقویت انگیزه و روحیه مددجویان دارد.

وی همچنین یادآور شد: با همکاری دستگاه قضایی و حمایت دادستان، تعداد مددجویان بیشتر از ظرفیت قانونی ۱۵۰ نفر نیز پذیرش شده‌اند تا ساماندهی معتادان متجاهر در استان ادامه یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha