• یکشنبه / ۱۱ آبان ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۹
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404081106185
  • خبرنگار : 71402

رضایت کامل رهبر کره‌شمالی از آمادگی رزمی یگان عملیات ویژه

رضایت کامل رهبر کره‌شمالی از آمادگی رزمی یگان عملیات ویژه

«کیم جونگ اون» در بازدید از سپاه یازدهم کره‌شمالی، ضمن ابراز رضایت از آمادگی رزمی این یگان، بر تقویت ساختار نیروهای ویژه و تبدیل ارتش به واحدی شکست‌ناپذیر تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، رسانه دولتی کره‌شمالی امروز (یکشنبه) گزارش داد که «کیم جونگ اون»، رهبر کره‌شمالی از آمادگی رزمی یک واحد عملیات ویژه نظامی بازدید کرده و دستورالعمل‌هایی برای توسعه آن داده است. این پیام نظامی پیونگ‌یانگ، هم‌زمان با مذاکرات چین و کره‌جنوبی درباره خلع سلاح هسته‌ای مطرح شد.

خبرگزاری مرکزی کره موسوم به «کی‌سی‌ان‌ای» اعلام کرد که کیم روز شنبه از مقر سپاه یازدهم ارتش خلق کره بازدید کرد و یک جلسه آموزشی را رصد و از وضعیت جنگی بی‌نقص آن ابراز «رضایت فراوان» کرد.

سپاه یازدهم، زبده‌ترین واحد نیروهای ویژه ارتش کره‌شمالی است که اواخر سال گذشته برای پشتیبانی از جنگ روسیه با اوکراین، نیروهایی را به روسیه اعزام کرد و در جنگ مدرن تجربه کسب کرد.

این بازدید در همان روزی انجام شد که رئیس‌جمهور کره‌ جنوبی در حاشیه نشست رهبران اقتصادی اپک در گیونگجو، با رئیس‌جمهور چین گفت‌وگو کرد. پیش از این اجلاس، دفتر ریاست جمهوری کره‌جنوبی اعلام کرد که خلع سلاح هسته‌ای شبه جزیره کره در دستور کار مذاکرات لی-شی قرار خواهد گرفت، اما نتایج فاش شده پس از اجلاس هیچ اشاره‌ای به این موضوع نکرد.

کیم جونگ اون در بازدید از موزه این واحد گفت: «این اراده و خواست حزب (حاکم) است که کل ارتش را به یک واحد قوی و قهرمان مانند واحدی که همیشه در هر نبردی پیروز می‌شود، تبدیل کند.»

خبرگزاری رسمی کره‌شمالی اعلام کرد که او در مورد طرح عملیاتی این واحد توضیحاتی دریافت کرد و «سیاست‌های استراتژیک و وظایف مهم» را برای توسعه نیروهای عملیات ویژه تعیین کرد.

رهبر کره‌شمالی همچنین بر لزوم اتخاذ یک «اقدام نظامی سازمانی و ساختاری برای تقویت» این واحد تأکید کرد و افزود که کمیسیون مرکزی نظامی حزب این موضوع را به طور کامل بررسی خواهد کرد.

او همچنین از آموزش این واحد بازدید و «رضایت زیادی از وضعیت جنگی بی‌نقص» ابراز کرد و گفت که ارتش «کاملاً آماده» است تا از حاکمیت و حقوق توسعه این کشور دفاع و با اطمینان از سرنوشت و آینده مردم محافظت کند.

روز شنبه، کره‌شمالی اعلام دفتر ریاست جمهوری کره‌جنوبی مبنی بر قرار داشتن خلع سلاح هسته‌ای در دستور کار اجلاس با چین را محکوم کرد و آن را یک «رویای واهی» خواند، اما گزارش روز یکشنبه هیچ اشاره‌ای به این موضوع نکرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha