• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد مطلب: 1404081206941

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خبر داد

جریمه ۱۱ میلیارد ریالی قاچاق سیگار در قم

جریمه ۱۱ میلیارد ریالی قاچاق سیگار در قم

ایسنا/قم مدیرکل تعزیرات حکومتی قم از محکومیت ۱۱ میلیارد ریالی برای قاچاقچی انواع کالای دخانی در استان خبر داد.

رضا حدادپور گفت: پرونده قاچاق انواع کالای دخانی خارجی به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در شعبه هشتم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی قم رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی قم افزود: شعبه با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای دخانی کشف‌شده، متخلف را به پرداخت ۱۰ میلیارد ریال جزای نقدی معادل یک برابر ارزش کالاهای کشف‌شده محکوم کرد.

حدادپور گفت: شعبه همچنین بابت خودروی حامل کالاهای قاچاق، یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال به جریمه اضافه و در مجموع متخلف را به پرداخت ۱۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی قم در روز دوشنبه ۱۲ آبان، وی افزود: مأموران نیروی انتظامی این کالاهای دخانی به ظن قاچاق را در یک مورد بازرسی از یک خودروی سواری عبوری در محور قم به کاشان کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی قم ارسال کردند.

انتهای پیام