• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۴ / ۱۹:۰۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404081207521
  • خبرنگار : 50589

تراکتوری‌ها برای درویش کری خواندند!

تراکتوری‌ها برای درویش کری خواندند!

دیدار تراکتور و الشرطه قبل از آغاز با حاشیه‌هایی همراه بود.

به گزارش ایسنا، تراکتور ایران و الشرطه عراق در جریان هفته چهارم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا از ساعت ۱۹:۳۰ امروز (دوشنبه ۱۲ آبان) در ورزشگاه یادگارامام (ره) تبریز به مصاف هم خواهند رفت. ساعاتی قبل از این بازی با حاشیه‌هایی همراه بود که در ادامه می‌خوانید:

- بازار خرید و فروش پرچم‌های هواداری در بیرون از ورزشگاه حسابی داغ بود.

- در فاصله ۹۰ دقیقه مانده به بازی حدود ۲۰ هزار نفر از هواداران تراکتور در ورزشگاه حضور پیدا کردند. گران شدن بلیط یکی از دلایل اصلی استقبال کمتر تماشاگران از این مسابقه است.

- جو ورزشگاه یادگار، بازیکنان الشرطه را به وجد آورد و آنها را به سلفی گرفتن و عکس یادگاری مشغول کرد.

- اصحاب رسانه به سختی وارد ورزشگاه شدند. خبرنگاران برای پوشش بازی در حال حرکت به این محل بودند، با درب قفل شده توسط اداره ورزش‌وجوانان آذربایجان‌ شرقی مواجه شدند. پیگیری‌ها از مسئولان برقراری امنیت مشخص کرد که راه همیشگی‌ خبرنگاران توسط اداره کل ورزش و جوانان قفل شده و از اصحاب رسانه خواسته شد تا از کنار زمین وارد مسیر منتهی به جایگاه خبرنگاران شوند.

- چمن ورزشگاه یادگارامام در شرایط نامطلوب قرار دارد. نقاط زرد این چمن مشهود است.

- کمتر از ۵۰ تماشاگر عراقی در جایگاه مهمان حضور دارند.

- هواداران تراکتور علیه عادل فردوسی‌پور شعار سر دادند.

- آنها همچنین علیرضا بیرانوند را به شدت تشویق کردند و برای رضا درویش، مدیرعامل سابق پرسپولیس کری خواندند. بقیه بازیکنان تراکتور نیز از تشویق هواداران مستثنی نبودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha