• چهارشنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404081408716
  • خبرنگار : 71533

حاشیه جلسه دولت

توضیحات قائم‌پناه درباره یارانه‌ای که دولت برای بنزین پرداخت می‌کند

توضیحات قائم‌پناه درباره یارانه‌ای که دولت برای بنزین پرداخت می‌کند

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری گفت: نرخ بنزین سهمیه‌ای ۶۰ و ۱۰۰ لیتری به هیچ وجه تغییر نخواهد کرد و نرخ هر لیتر بنزین برای دولت هم ۳۴ هزار تومان تمام می‌شود که ما آن را به قیمت هزار و ۵۰۰ تومان و ۳ هزار تومان به مردم می‌فروشیم.

به گزارش ایسنا، محمدجعفر قائم‌پناه در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره میزان یارانه پرداختی دولت برای بنزین، اظهار کرد: اگر بخواهیم چیزی را گران کنیم اول برای خود دولت و خودروهای دولتی گران می‌کنیم‌. حداکثر نرخی که مردم برای برق و گاز پرداخت می‌کنند، ساختمان‌های دولتی هم باید پرداخت کنند. در زمینه بنزین هم هنوز تصمیم قطعی گرفته نشده و اگر تصمیم‌گیری شود اول برای خودروهای دولتی است. 

قائم‌پناه در پاسخ به این پرسش که آیا زمستان سختی در پیش خواهیم داشت، تصریح کرد: امسال مثل سال گذشته نخواهد بود.

وی در پاسخ به پرسشی درباره طرح شایعاتی درباره جیره‌بندی آب در تهران، تاکید کرد: مشکل آب داریم اما در حدی نیست که نیاز به جیره‌بندی باشد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری اظهار کرد: نرخ بنزین سهمیه‌ای ۶۰ و ۱۰۰ لیتری به هیچ وجه تغییر نخواهد کرد. نرخ هر لیتر بنزین برای دولت ۳۴ هزار تومان تمام می‌شود که ما آن را به قیمت هزار و ۵۰۰ تومان و ۳ هزار تومان به مردم می‌فروشیم. بنزین سوپر وارد کشور خواهد شد و با قیمت آزاد عرضه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha