• پنجشنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۴ / ۰۰:۱۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404081509144
  • خبرنگار : 50616

توسط یکی از دانش‌آموختگان رشته حقوق انجام شد

هوش مصنوعی در خدمت کشف جرائم

هوش مصنوعی در خدمت کشف جرائم

ایسنا/مازندران طرح پژوهشی «نقش هوش مصنوعی در کشف و پیشگیری از جرائم» توسط یکی از دانش‌آموختگان رشته حقوق دانشگاه شمال تهیه شده است، برای عملیاتی شدن به شورای پیشگیری از جرائم مازندران پیشنهاد شد.

این طرح چهارشنبه ۱۴ آبان در جلسه‌ای با حضور دادستان آمل، روسای دانشگاه شمال و مدیران این دانشگاه ارائه شد. تقوی دانش‌آموخته دانشگاه، در این نشست به تشریح ابعاد مختلف طرح و کاربردهای عملی فناوری‌های هوش مصنوعی در حوزه‌های تحلیل داده‌های قضایی، کشف جرائم و پیشگیری هوشمند از وقوع جرم پرداخت.

پرفسور عباسعلی رستمی، رئیس هیأت امنای دانشگاه شمال، با تأکید بر لزوم ارتباط پژوهش‌های دانشگاهی با نیازهای جامعه، این طرح را نمونه‌ای از تحقیقات عملیاتی و اثرگذار در حوزه عدالت و امنیت اجتماعی خواند.

همچنین حسین رنجبر، رئیس دانشگاه شمال، بر نقش توسعه فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی در پیشگیری از جرم و تحلیل رفتارهای پرخطر تأکید کرد.

هوش مصنوعی در خدمت کشف جرائم

دادستان عمومی و انقلاب آمل نیز از این ابتکار دانشگاه استقبال کرد و بر ضرورت همکاری نهادهای علمی و قضایی برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های هوش مصنوعی در ارتقای کارآمدی نظام قضایی تأکید کرد.

بر این اساس، مقرر شد کارگروهی مشترک بین دانشگاه شمال و دادستانی آمل برای بررسی تخصصی و تکمیل جزئیات طرح تشکیل شود. نتایج نهایی این کارگروه برای تصویب نهایی و اجرا در شورای پیشگیری از جرائم استان مازندران ارائه خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha