• یکشنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404081811058
  • خبرنگار : 50188

دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان در بین ۸۴ نهاد علمی برتر ایرانی جهان اسلام

دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان در بین ۸۴ نهاد علمی برتر ایرانی جهان اسلام

ایسنا/کرمان مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) جدیدترین رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان اسلام در سال ۲۰۲۴ را منتشر کرد که نشان‌دهنده جایگاه قابل توجه دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران است.

در این دوره از رتبه‌بندی از میان دانشگاه‌های ۵۷ کشور اسلامی مجموعاً ۵۵۲ دانشگاه مورد بررسی قرار گرفتند. معیارهای این ارزیابی، ثبت حداقل ۵۰۰ مدرک معتبر در پایگاه «وب آو ساینس» (WoS) بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲ بوده است.

بر اساس این گزارش، جمهوری اسلامی ایران با داشتن ۸۴ دانشگاه در این فهرست، پس از ترکیه (با ۱۳۸ دانشگاه) و پیش از پاکستان (با ۵۰ دانشگاه)، در جایگاه دوم از نظر تعداد مشارکت دانشگاهی در سطح جهان اسلام قرار گرفت.

دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان نیز به عنوان یکی از این ۸۴ دانشگاه فعال و شرکت‌کننده ایرانی، در این موفقیت ملی سهیم بوده است. این مشارکت گسترده، نمادی از تلاش مداوم دانشگاه‌های کشور در توسعه مرزهای علم و فناوری در سطح بین‌المللی است. 

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه ولیعصر(عج) در ۱۸ آبان، دانشگاه‌هایی چون تهران، علوم پزشکی تهران و صنعتی شریف نیز در میان برترین‌های این رتبه‌بندی قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha