• یکشنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۴ / ۱۸:۳۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404081811318
  • خبرنگار : 50177

معاون فرمانداری تأکید کرد

ضرورت بهبود کیفیت نان و نظارت بر بازار نهاده‌های دامی در خرم‌آباد

ضرورت بهبود کیفیت نان و نظارت بر بازار نهاده‌های دامی در خرم‌آباد

ایسنا/لرستان معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری خرم‌آباد بر ضرورت افزایش نظارت بر بازار کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی، بهبود کیفیت نان و حمایت از نانوایان قانون‌مدار تأکید کرد.

مسعود شفیعیان، یکشنبه ۱۸ آبان‌ در جلسه مشترک کارگروه آرد و نان و کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی، ادارات نظارتی و اعضای کمیته اقتصادی شورای مشورتی شهرستان در فرمانداری مرکز لرستان برگزار شد، با اشاره به حدیث «مَنْ لَمْ یَسْتَشِرْ یَنْدَمْ» (هرکس مشورت نکند، پشیمان می‌شود)، بر اهمیت نقش شوراهای مشورتی در تصمیم‌سازی‌های شهرستانی و استانی تأکید کرد و افزود: شورای مشورتی فرماندار خرم‌آباد با بیش از ۳۰۰ عضو در قالب ۱۱ کمیته تخصصی فعالیت دارد و کمیته اقتصادی یکی از بخش‌های مهم این شورا است.

وی افزود: در نظر داریم از نظرات و پیشنهادهای اعضای این کمیته در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی شهرستان بهره ببریم و جلسات مرتبط را با حضور آنان برگزار کنیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان خرم‌آباد اظهار کرد: برای آغاز این روند، جلسه امروز کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار و کارگروه آرد و نان با حضور اعضای کمیته اقتصادی شورای مشورتی فرماندار برگزار شد.

شفیعیان با تأکید بر ضرورت افزایش نظارت بر چرخه تأمین و توزیع نهاده‌های دامی (ذرت، کنجاله، سویا، جو و…) گفت: باید وضعیت موجود با دقت بررسی، علل کمبود شناسایی و تصمیمات اجرایی برای رفع مشکلات اتخاذ شود.

وی از دستگاه‌های اجرایی، نظارتی و صنفی خواست تا بر اقلام پرنوسان قیمتی مانند گوشت مرغ، گوشت قرمز، برنج وارداتی، میوه و سبزیجات تمرکز کنند و ضمن بازرسی دقیق از انبارها و فروشگاه‌ها، با هرگونه گران‌فروشی، احتکار یا اختلال در بازار برخورد جدی داشته باشند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان خرم‌آباد بهبود کیفیت نان را یکی از مطالبات جدی مردم دانست و تأکید کرد: در کنار موضوع سهمیه آرد و قیمت‌گذاری، کیفیت نان باید در اولویت تصمیم‌گیری‌ها باشد، چراکه نان کالایی استراتژیک است و هرگونه اختلال در تولید و توزیع آن پیامدهای گسترده‌ای دارد.

شفیعیان بیان کرد: نانوایان زحمت‌کش باید مورد حمایت قرار گیرند و با متخلفان برخورد شود. در صورت تکرار تخلفات، نانوایی‌ها پلمب و سهمیه آرد آن‌ها میان واحدهای مجاور توزیع خواهد شد. در صورت استمرار تخلف نیز، سلب امتیاز پس از طی مراحل قانونی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه نانوایی حرفه‌ای شریف است و برکت را به سفره مردم می‌آورد، گفت: اکثر نانوایان قانون‌مدارند و باید مورد حمایت و تشویق قرار گیرند تا تعادل میان برخورد با متخلفان و حمایت از افراد صادق برقرار شود. در همین راستا، برای نانوایی‌های خوش‌عملکرد، سهمیه تشویقی آرد در نظر گرفته می‌شود.

در ادامه جلسه، موضوعاتی چون تنظیم بازار نهاده‌های دامی، مشکلات سامانه بازارگاه، شناسایی عوامل کمبود، ارائه راهکارهای کوتاه‌مدت و بلندمدت، حمایت از تولید داخلی نهاده‌ها، آموزش مرغداران، و بهبود کیفیت نان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha