• سه‌شنبه / ۲۰ آبان ۱۴۰۴ / ۱۷:۲۹
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404082012843
  • خبرنگار : 71628

توکایف: راه‌آهن جدید میان روسیه و ایران تاثیر چشمگیری بر تقویت ترانزیت اوراسیا دارد

توکایف: راه‌آهن جدید میان روسیه و ایران تاثیر چشمگیری بر تقویت ترانزیت اوراسیا دارد

رئیس‌جمهور قزاقستان در یادداشتی با اعلام برنامه‌ای برای تقویت ظرفیت گذرگاه شمال‌-جنوب خبر داد که حمل‌ونقل بار در مسیر ریلی روسیه-قزاقستان-ترکمنستان-ایران را به ۲۰ میلیون تن افزایش خواهد داد.

به گزارش ایسنا، «قاسم‌جومارت توکایف» رئیس‌جمهور قزاقستان در یادداشتی نوشت که راه‌آهن روسیه-قزاقستان-ترکمنستان-ایران ظرفیت خود را در پنج سال آینده به ۲۰ میلیون تن در سال افزایش خواهد داد.

رئیس‌جمهور قزاقستان در یادداشتی در روزنامه راسیسکایا گازتا تعمیق همکاری‌ها میان قزاقستان و روسیه در بخش حمل‌ونقل و لجستیک را دارای اهمیت راهبردی فزاینده‌ای دانست.

توکایف نوشت: ما باهم در حال تلاش برای گسترش ظرفیت انشعاب شرقی گذرگاه حمل‌ونقل شمال-جنوب هستیم که هم اکنون نیز شاهد رشد قابل توجهی در حمل‌ونقل بار بوده است. راه‌آهن روسیه-قزاقستان-ترکمنستان-ایران نقش ویژه‌ای در این فرایند دارد. یک نقشه راه امضا شده که اجرای آن ظرفیت این شریان راهبردی را در پنج سال آینده به ۲۰ میلیون تن در سال افزایش خواهد داد.

او خاطرنشان کرد که با توجه به وسعت و موقعیت جغرافیایی قزاقستان و روسیه، توسعه بیشتر مسیرهای ترانزیت و زیرساخت‌های مرتبط با آن برای تضمین اتصال پایدار حمل‌ونقل در سراسر اوراسیا از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.

به گفته توکایف، آستانه و مسکو در حال همکاری برای افزایش ظرفیت گذرگاه ماشین‌روی اروپای غربی–چین غربی و نوسازی ۳۰ نقطه بازرسی مرزی جاده‌ای در مرز قزاقستان و روسیه هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha