• چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۳
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404082113578
  • خبرنگار : 30205

محور چالوس یک طرفه شد

محور چالوس یک طرفه شد

 رئیس پلیس راه کشور، از اعمال محدودیت‌های مقطعی به‌منظور مدیریت ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران ـ شمال خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار احمد کرمی‌اسد، در این خصوص اظهار کرد: با توجه به بار ترافیکی سنگین در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران ـ شمال، از ساعت ۱۷:۰۰ امروز (چهارشنبه) تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن‌آباد به سمت تهران ممنوع خواهد بود.

وی افزود: همچنین از ساعت ۱۹:۰۰ محور در محدوده پل زنگوله به سمت شمال، به‌منظور تخلیه بار ترافیکی، به‌صورت یک‌طرفه (جنوب به شمال) اجرا می‌شود.

سردار کرمی‌اسد با تأکید بر لزوم همکاری رانندگان با عوامل پلیس راه افزود: هدف از اجرای این طرح، افزایش ایمنی تردد، تسهیل عبور و مرور و جلوگیری از گره‌های ترافیکی در مسیرهای شمالی کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha