• شنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404082414702
  • خبرنگار : 50463

مدیرکل انتقال خون استان تاکید کرد

نیاز یزد به گروه‌های خونی پرمصرف

نیاز یزد به گروه‌های خونی پرمصرف

ایسنا/یزد مدیر کل انتقال خون استان یزد با اشاره به کاهش ذخایر خونی استان، از دارندگان گروه‌های خونی پرمصرف خواست تا برای کمک به تأمین خون مورد نیاز بیماران به پایگاه‌های ثابت و سیار اهدای خون مراجعه کنند.

دکتر محمدرضا آقایی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت ذخایر خونی استان گفت: طی روزهای اخیر با افزایش مصرف و کاهش مراجعه اهداکنندگان، ذخایر خونی در برخی گروه‌ها در سطح هشدار قرار گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر بیشترین نیاز استان به گروه‌های خونی A مثبت، O مثبت، O منفی و AB مثبت است و از هم‌استانی‌ها می‌خواهیم برای حفظ ایمنی ذخایر خونی، در اولین فرصت برای اهدای خون مراجعه کنند.

مدیرکل انتقال خون استان ادامه داد: خون اهدایی مردم نقش حیاتی در درمان بیماران بستری، جراحی‌ها و بیماران خاص دارد و هرگونه کاهش در ذخایر، روند خدمت‌رسانی به این بیماران را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

دکتر آقایی با اشاره به همراهی همیشگی مردم یزد تأکید کرد: ذخایر خونی تاریخ مصرف محدود دارد و برای تأمین مستمر نیاز بیماران، مشارکت مردم نیز باید مستمر باشد. نمی‌توان با یک‌بار افزایش اهدای خون، نیاز طولانی‌مدت را جبران کرد.

وی افزود: مراکز ثابت و سیار انتقال خون در سراسر استان فعال هستند و اهداکنندگان می‌توانند با مراجعه به نزدیک‌ترین پایگاه، در این اقدام انسان‌دوستانه شرکت کنند.

آقایی در پایان خاطرنشان کرد: هر واحد خون می‌تواند جان یک بیمار را نجات دهد و امیدواریم با همراهی مردم، کمبودهای فعلی به‌زودی برطرف شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha