• شنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404082415167
  • منبع : نمایندگی لرستان

استاندار لرستان: ۱۲۷ پروژه برای تامین برق تعریف شده است

استاندار لرستان: ۱۲۷ پروژه برای تامین برق تعریف شده است

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: ۱۲۷ پروژه با ظرفیت تولید ۳۲۰ مگاوات برق تا پایان سال در استان تعریف شده است.

سید سعید شاهرخی در جلسه هماهنگی احداث و توسعه پنل‌های خورشیدی، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های دولت و مردم بویژه در تابستان گذشته، ناترازی انرژی بوده و بر همین اساس و طبق دستورات رییس جمهور مبنی بر استفاده از انرژی پاک و نصب پنل خورشیدی باید ظرفیت تولید برق را بالا ببریم. 

وی با بیان اینکه برای هر استان در این زمینه سهم ویژه‌ای مشخص شده است، خاطرنشان کرد: در استان ۱۲۷ پروژه با ظرفیت ۳۲۰ مگاوات برق درسال تعریف شده است. در این راستا عملیات اجرایی تولید بیش از ۴۹ مگاوات برق در استان در دست اقدام است. برای مابقی پروژه‌ها نیز اقدامات زیرساختی، تامین مجورهای لازم و ... در حال پیگیری است.

استاندار لرستان بیان کرد: علاوه بر حمایت از بخش خصوصی، دستگاه‌های دولتی هم باید بیش از ۲۰ درصد برق مصرفی خود را به صورت خارج از شبکه مصرفی تامین کنند. این میزان انرژی نیز باید از طریق پنل های خورشیدی تامین تا فشار بر مردم کم شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان روز شنبه ۲۴ آبان، وی تاکید کرد: در ۳۸ اداره استان پنل خورشیدی ۷۲۰ کیلووات جهت تامین سهم ۲۰ درصدی از محل انرژی‌های پاک و خورشیدی نصب شده است.  علاوه بر این شرکت برق در حوزه بخش خصوصی و منازل مردم نیز هرجا امکان داشته باشند، آمادگی کامل جهت نصب پنل‌های خورشیدی، حمایت و همکاری برای مصرف کنندگان دارد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha