عبدالوحید فیاضی یکشنبه ۲۵ آبان در نخستین دوره جایزه ادبی نیما که در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان برگزار شد، با تجلیل از جایگاه نیما یوشیج، اظهار کرد: نام نیما برای مردم مازندران همواره نماد امید و الهامبخش بوده است.
فیاضی با اشاره به سیر تحول نگرش عمومی نسبت به نیما، گفت: در گذشته تصور میکردیم نیما تنها یک شاعر است، اما به تدریج دریافتیم که او یک مصلح اجتماعی و دردمند راستین است
به گفته فیاضی، اگر روزی «نیما» را صرفاً یک روستازاده میپنداشتیم، امروز به این حقیقت دست یافتهایم که او جهانی از اندیشه بود که در گوشهای از این سرزمین جای گرفته بود.
نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی افزود: حتی زمانی گمان میبردیم هنر نیمه یوشیج منحصر به شکستن قالبهای وزن و قافیه است، اما حقیقت این است که او در خلق مضامین و معانی نو چیرهدست بود، تا آنجا که شهریار، شاعر بزرگ معاصر، در برابر عظمت او سر تعظیم فرود آورد.
این نماینده مجلس در ادامه تصریح کرد: نیما برای همه نسلها و در همه زمانها سخن دارد. نیمای بزرگ با نگاهی آیندهنگر، هرگز به مقابله با سبکهای گذشته نپرداخت، بلکه در کنار همان زبان و اسلوب کهن، چنان سخن گفت که توانست در کنار چهرههای محبوبی مانند حافظ و شهریار، در دل مردم ایران جای گیرد.
انتهای پیام


نظرات