• دوشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404082616238
  • خبرنگار : 71588

نشست مشترک مصر و آمریکا درباره مرکز فرماندهی بین‌المللی غزه در العریش

نشست مشترک مصر و آمریکا درباره مرکز فرماندهی بین‌المللی غزه در العریش

مصر و ایالات متحده امروز (دوشنبه) نشستی برگزار می‌کنند تا درباره انتخاب محل مرکز فرماندهی و آموزش نیروهای بین‌المللی ویژه غزه در شهر العریش تصمیم‌گیری کنند؛ مرکزی که بخشی از طرح توقف جنگ و سازوکارهای پساجنگ محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، منابع رسمی در قاهره اعلام کردند که مصر و آمریکا امروز نشستی مشترک برگزار خواهند کرد تا محل استقرار مرکز فرماندهی نیروهای بین‌المللیِ در نظر گرفته‌شده برای غزه را در شهر العریش واقع در شمال سینا مشخص کنند.

بر اساس گزارش روسیا الیوم، یکی از مسؤولان مصری تصریح کرد که مرکز مورد نظر در العریش مشابه مرکز «کریات گات» در اراضی اشغالی خواهد بود و به‌عنوان محل استقرار، هماهنگی و آموزش نیروهای بین‌المللی پیش از ورود آنها به غزه عمل خواهد کرد.

این مقام  مصری همچنین گفت که اسرائیل تاکنون با مشارکت نیروهای مصری و ترکیه‌ای در این ساختار بین‌المللی مخالفت کرده است.

وی در ادامه افزود که سازوکاری جدید زیر نظر آمریکا برای بازرسی کالا و کمک‌های بشردوستانه در داخل مصر طراحی شده تا پس از تأیید، بدون امکان مخالفت یا بازگرداندن‌شان از سوی رژیم صهیونیستی وارد غزه شوند؛ مسأله‌ای که در حال حاضر موجب توقف یا برگشت بسیاری از کامیون‌های حامل کمک‌ها شده است.

این تحولات پس از «نشست صلح شرم‌الشیخ» در ماه اکتبر صورت گرفته است که به جنگ میان رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) پایان داد و در چارچوب اجرای «طرح ۲۰ ماده‌ای آمریکا برای بازسازی غزه» دنبال می‌شود.

شهر مرزی العریش در شمال سینا اکنون به دلیل موقعیت نزدیک به گذرگاه رفح ـ اصلی‌ترین مسیر ورود کمک‌ها ـ نقشی محوری یافته و ذخیره‌سازی و هماهنگی کمک‌های انسان‌دوستانه از طریق هلال‌احمر مصر در آن انجام می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha